Mešká mi menzes a mám bolesti v hornej časti brucha

lxnxkxa
8. sep 2021

Dobr večer mám aktuálne meškajúcu menštruáciu a bolesti v hornej časti brucha neviete mi poradiť či to môže mat súvis?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@viestta mešká mi len pár dni ale u gynek všetko ok bola som včera, bolesti mám pichave raz práva raz lava strana ako keby podráždene zvláštne pocity, ide to aj smerom dolu

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@viestta neviete mi poradiť? Na wc chodím stolica pravidelná

ailiba
8. sep 2021

@lxnxkxa tehotná byť nemôžeš? Mňa na začiatku tiez bolelo všetko... Alebo to znamená, že ms čoskoro príde.

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@ailiba nie bola som u gynek včera práve

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@viestta no stolica každý deň,take plne bricho mám ako nafuknute a neviem či podráždený žlčník nejem nejaké mastné veci ani nič take skôr diétne jem

ailiba
8. sep 2021

@lxnxkxa no ale keď ti ms mešká len pár dní, tak by tam gyn. Aj tak ešte nič nevidela. Test si si robila? Nie si nafúknuta?

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@ailiba nemôžem byt tehotná nemám ako :D, mám nafuknute brucho ako balón práveže celé

luccija
8. sep 2021

@lxnxkxa Lenka vitaj🙂

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@luccija ahoj 🙂

ailiba
8. sep 2021

@lxnxkxa keď nemôžeš byt tehotná, ani to nie je cysta... Tak potom neviem, ako má meskajuca ms spojitosť s nafuknutym a bolestivý bruchom. Brucho môže bolieť z viacerých pricin zastavené vetry, žlčník... Ale to by nemalo vplyv na MS.

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@ailiba veď neviem práveže tiež že čo, na wc som bola normálne chodím tak vetry asi nie ono tak to boli sko vnútorná svalovka na lavej strane + chvrtica az

ailiba
8. sep 2021

@lxnxkxa no áno, len ta meskajuca ms je divná... Ale možno to ani s tým nesúvisí. Keď to veľmi bolí asi najlepšie pomôže lekár. Kľudne to môže byť aj z chrbtice.

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@ailiba meškať mi zvykne nemám pravidelnú vždy tak týždeň mešká, no áno u lekára som objednas už 🙂 len som prišla po radu lebo u dr treba čakať do termínu

ailiba
8. sep 2021

@lxnxkxa tak keď ti zvykne meškať, tak to pravdepodobne s nim nemá nijaký súvis a keď nemáš problém s trávením a nie je ti zle, tak asi ani to... Ale je pravda, že z chrbtice je veľa vecí.

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@ailiba stále mám inak ms aj iné PMS príznaky, chuti mi jesť akurát nejem kadečo lebo pobolieva má to brucho, tak dávam pozor kým nepôjdem k dr na gastro, no ono som aj chuda dosť tak viac cítim asi každý pocit pichnutie atd

ailiba
8. sep 2021

@lxnxkxa tak držím palce, aby to dobre dopadlo... Osobne si myslím, že keď ti chuti jest, nebude to nič vazne😉

lxnxkxa
autor
8. sep 2021

@ailiba ďakujem, áno dúfam že nič to nebude ale aj jedna liečiteľka povedala že citi brucho problémy s trávením

nikoladankova
10. sep 2021

@ailiba ja mam to iste

ailiba
11. sep 2021
simca06022011
11. sep 2021

@lxnxkxa nafuknuta si normlane, cize tie bolesti sem a tam, to su creva. Ked tak nieco ako espumisan, vyskusaj, alebo nacitaj daake typy.

nikoladankova
11. sep 2021

@simca06022011 ďakujem za potporu