Mešká mi menštruácie, tehotenský test sú negatívny

22abigail22
31. jan 2020

Prosím o radu

Mám 21 dňový cyklus. Menštruácie som mala dostať v nedeľu, už je piatok a nič, ani náznak. Už 10 rokov a vždy som presná (deň hore dole max). Dnes som si spravila tehotenský text (dokonca 2) a sú negatívne.

Ak nie som tehotná, z akého dôvodu tak meškám?

Čítala som na nete, že žena musí dostať do 30 dní od posledného dňa krvácania znovu menštruácie inak niečo nesedí.
Môžem byť v pokoji a nechať to tak?

Stresujem totiž lebo sa obávať toho, že môžem byť tehotná a to nechcem.

fokuska
31. jan 2020

@22abigail22 Mohla si mat anovulacny cyklus, hormonalnu nerovnovahu a preto posunutu ovulaciu a teda menstruaciu dostanes neskor, mohol to ovplyvnit velky stres, ak si bola napriklad na dovolenke niekde daleko, tak zmeneny rezim a klima....

Pockaj este par dni, ak si mala nechraneny styk, tak urob znova test a ak bude stale negativny, tak zavolaj gynekologovi - objedna ta a uz on zhodnoti co sa stalo.

leskovael
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
raszuz
31. jan 2020

@22abigail22 neviem, prečo uvádzajú do 30 dní, ja mávam bežne v rozpätí 28-36 a gyndoš povedal, že to je ok.

zuzankkaa1
26. feb 2020

@22abigail22 ahoj,ako si dopadla s meskanim? Ja riesim teraz to iste 😑😑 meska mi uz tyzden,hcg negat,tehotna nechcem byt 😑

22abigail22
autor
26. feb 2020

@zuzankkaa1
Meškala som dokopy týždeň a pol ale nakoniec som dostala. 🎉

Sama som si usúdila, že asi to spôsobili lieky, ktoré som užívala asi týždeň predtým. 🤔 Bolo to lieky na hrdlo a aj keď neboli na predpis, boli silné.

Chcela by som zájsť aj ku gynekologičke, ale najprv musím nejakú nájsť. 😅

zuzankkaa1
26. feb 2020

@22abigail22 dakujem...to su nervy,ze? 😰

22abigail22
autor
27. feb 2020

@zuzankkaa1 presne
Si povieš, že toto sa ti stalo prvýkrát, je možné aby si otehotnila ale nechceš byť. 🤦