Ahojte.
Co s moze skrývat za meskajucou menštruáciou?
Vždy mešká max 2-3 dní, no k dnešnému dňu to je už 8 dní.
Tehotná by som nemala byť, potvrdzujú to aj opakovane tehotenske testy.
K lekárovi idem až o týždeň.
Ďakujem
@deti95060810 hmm práveže nemám...
Mne sa nachvíľu zastavil cyklus, keď som schudla. Aj to to môže byť.
@danka_gi neschudla som...ani nepribrala
Choroba, stres, cysta..mnozstvo dovodov moze byt...mne meskala MS len ked som mala cystu na vajecniku..
Mne pravidelne vynechaval jeden cyklus v roku.
Ahoj,pises sem kazdy den? Lebo ak ano, tak si tu clovek zbytocne derie usta,ked ti chce poradit. Nie si jedina,ktorej meska ms,nie je to nic mimoriadne,pockaj na kontrolu u gynekologa a zi dalej.
@janetinka27 wtf načo by som sem písala každý deň a este s tým istým problémom???
Ja nesedim 24/7 na koniku oa nelustrujem vsetky témy ktore sa tu preberaju ako to robis ocividne ty.
Keď nemáš poradiť k veci tak načo tu stracas čas? Zvyšujes si svoje úbohé ego cez internet?
Preroluj a ži ďalej 😛
A vieš kedy bola ovulacia? Nemusí ti meškať len sa posunula ovulacia a preto sa posunie aj ms.. ak pravidelne mešká 2-3 dni tak asi máš ovulaciu inokedy ako si myslíš (kalendár?)
Mne teraz meškala 5 dni a neriešim to prišla tak aj odíde
O ano,naozaj sem chodim casto a pisem svoje skusenosti v temach o ms.skoro kazdy den je tu prispevok anonyma: meska mi 4, 6, 7 dni a teraz je tu tvoj prispevok: meska mi 8 dni. Testy negativne a ku gynekologovi idem v polovici marca.Preto sa pytam,ci sem pises kazdy den a ak ano, ak si to ty ta osoba, tak vyckaj do navstevy gynekologa.
Tak skludni hormon a nebud taka 'uboha'
@janetinka27 ale čo ja viem o tom ci tu tie témy sú a ci nie? Mňa to nezaujíma...vsak keď sa to tu opakuje načo na to vôbec tukas???? Takýchto ľudí naozaj nikdy nepochopím 🤦🏼♀️
ja som ta pozdravila a pytala som sa ta, ci si to ty, co sem pises kazdy den. a ano, tukam na kazdu tu temu o ms, lebo sa snazim poradit. tak stacilo, keby si napisala, ze to nie si ty, nie, ty si mi musela pisat o mojom ubohom egu. asi mas naozaj nieco s tym chapanim, ked na otazku reagujes utokom. ale to vypoveda iba o tebe, vlastne co mna po tom. bud sama sebou, ty anonym.
@janetinka27 a vysvetlíš mi co by som mala z toho ze sem píšem každý deň? A tvoja rada ze nie si jediná ktorej mešká ms je naozaj perfektna😁 očividne si si potrebovala iba pohladkat svoje ego a do niekoho si "pichnut". Tak ta poprosím ak nemáš odpovedať odpovedať človek zbytočne tu nezahlcuj tému!!!
ale daj mi pokoj, sa uspokojuj inde
@janetinka27 ty si písala k môjmu príspevku nie ja k tvojmu🤪 pá paaa !
dobrý deň mešká mi menzes 4 dni stále som mala presne meenstruaciu tehotná niesom bola bola som doktorovi no nič nevidel a všetko je poriadku mám problemi stále ma pali keď močim
@ankaalex1998 mne meškáva aj 10 dní asi kvôli tej cyste čo mám na vajecniku
stres,