Mešká mi menštruácia, no tehotná nie som

7. mar 2023

Ahojte.
Co s moze skrývat za meskajucou menštruáciou?
Vždy mešká max 2-3 dní, no k dnešnému dňu to je už 8 dní.
Tehotná by som nemala byť, potvrdzujú to aj opakovane tehotenske testy.
K lekárovi idem až o týždeň.
Ďakujem

deti95060810
7. mar 2023

stres,

autor
7. mar 2023

@deti95060810 hmm práveže nemám...

danka_gi
7. mar 2023

Mne sa nachvíľu zastavil cyklus, keď som schudla. Aj to to môže byť.

autor
7. mar 2023

@danka_gi neschudla som...ani nepribrala

floki1994
7. mar 2023

Choroba, stres, cysta..mnozstvo dovodov moze byt...mne meskala MS len ked som mala cystu na vajecniku..

martinka13
7. mar 2023

Mne pravidelne vynechaval jeden cyklus v roku.

janetinka27
7. mar 2023

Ahoj,pises sem kazdy den? Lebo ak ano, tak si tu clovek zbytocne derie usta,ked ti chce poradit. Nie si jedina,ktorej meska ms,nie je to nic mimoriadne,pockaj na kontrolu u gynekologa a zi dalej.

autor
7. mar 2023

@janetinka27 wtf načo by som sem písala každý deň a este s tým istým problémom???
Ja nesedim 24/7 na koniku oa nelustrujem vsetky témy ktore sa tu preberaju ako to robis ocividne ty.
Keď nemáš poradiť k veci tak načo tu stracas čas? Zvyšujes si svoje úbohé ego cez internet?
Preroluj a ži ďalej 😛

ninka99865
7. mar 2023

A vieš kedy bola ovulacia? Nemusí ti meškať len sa posunula ovulacia a preto sa posunie aj ms.. ak pravidelne mešká 2-3 dni tak asi máš ovulaciu inokedy ako si myslíš (kalendár?)

lucia851
7. mar 2023

Mne teraz meškala 5 dni a neriešim to prišla tak aj odíde

janetinka27
7. mar 2023

O ano,naozaj sem chodim casto a pisem svoje skusenosti v temach o ms.skoro kazdy den je tu prispevok anonyma: meska mi 4, 6, 7 dni a teraz je tu tvoj prispevok: meska mi 8 dni. Testy negativne a ku gynekologovi idem v polovici marca.Preto sa pytam,ci sem pises kazdy den a ak ano, ak si to ty ta osoba, tak vyckaj do navstevy gynekologa.
Tak skludni hormon a nebud taka 'uboha'

autor
8. mar 2023

@janetinka27 ale čo ja viem o tom ci tu tie témy sú a ci nie? Mňa to nezaujíma...vsak keď sa to tu opakuje načo na to vôbec tukas???? Takýchto ľudí naozaj nikdy nepochopím 🤦🏼‍♀️

janetinka27
8. mar 2023

ja som ta pozdravila a pytala som sa ta, ci si to ty, co sem pises kazdy den. a ano, tukam na kazdu tu temu o ms, lebo sa snazim poradit. tak stacilo, keby si napisala, ze to nie si ty, nie, ty si mi musela pisat o mojom ubohom egu. asi mas naozaj nieco s tym chapanim, ked na otazku reagujes utokom. ale to vypoveda iba o tebe, vlastne co mna po tom. bud sama sebou, ty anonym.

autor
8. mar 2023

@janetinka27 a vysvetlíš mi co by som mala z toho ze sem píšem každý deň? A tvoja rada ze nie si jediná ktorej mešká ms je naozaj perfektna😁 očividne si si potrebovala iba pohladkat svoje ego a do niekoho si "pichnut". Tak ta poprosím ak nemáš odpovedať odpovedať človek zbytočne tu nezahlcuj tému!!!

janetinka27
8. mar 2023

ale daj mi pokoj, sa uspokojuj inde

autor
8. mar 2023

@janetinka27 ty si písala k môjmu príspevku nie ja k tvojmu🤪 pá paaa !

ankaalex1998
24. júl 2023

dobrý deň mešká mi menzes 4 dni stále som mala presne meenstruaciu tehotná niesom bola bola som doktorovi no nič nevidel a všetko je poriadku mám problemi stále ma pali keď močim

lucia851
24. júl 2023

@ankaalex1998 mne meškáva aj 10 dní asi kvôli tej cyste čo mám na vajecniku