Menzes verzus potrat

23. aug 2023

Dostala som menzes,ale také stavy nepoznám.Je mi brutálne zle,mám zvýšenú teplotu, kŕče,bolesť až do stehien,že nemôžem normálne chodiť A na wcko chodím len s pocitom tlačiť ako pri pôrode,mám už dosť rokov a poznám si telo,cyklus ale toto som ešte nezažila,v hlave mi ide len ,že spontánny potrat.Nemali ste niekto také na začiatku t ehotenstva,ktoré by hneď aj skončilo?

stellarstar
23. aug 2023

Mala si pozitívne testy?

autor
23. aug 2023

@stellarstar včera robený bol negatívny,ale to som mala aj pri prvom do 7tt negatívny,bol to príjemný som,že som o Tom ani netušila

stellarstar
23. aug 2023

Tak o potrate nemôže byť reč, keby si mala pozitívne tak ešte biochemické tt možno

januska12323
23. aug 2023

Možno si mala cystu a telo sa ju snaží odstrániť. Ak to neprejde choď sa dať vyšetriť.

kiki68
23. aug 2023

Podla mna cysta, myom, isla by som to dat mrknut, ze co tam moze byt.

majamat
23. aug 2023

tehuv to nebude.
nie je potrat ako potrat, ak by sa jednalo o potrat v obdobi, ked mas mat ms, potom by si realne bola tehu tak max 2t s tym, ze by sa jednalo skor o biochemicke teu, cize babi vy sa nestihlo ani uhniezdit, cize by si vobec nemala takto vyrazne priznaky. jednoducho tak,a ko odchadza neoplodnene vajicko, odislo by oplodnene.

a teda teplota nie ej zvycajne priznak potratu. ci sa u teba nekombinuje ms + nejaky zapal, prehriatie.

aj ke dpoznas svoje telo, vzdy je neico 1x, navyse so stupajucim vekom pribuda riznych tazkosti, cyklus sa meni neustale. aj ja mam dost rokov a uz som zazila take variecie cyklu, ze to ani popisat narychlo neviem. a teda mam vcelku pravidelny cyklus a vzdy som aj mala, az na jednu obcasnu odchylku, ktoru som mala ale len parkrat za zivot.

sunshine_18
24. aug 2023

Ja som mala podobne stavy ked som mala cystu