Ahojte prosim vas o radu. 13 som mala dostat menzes ale on neprisiel namiesto toho som mala 5 dni pred tym troska krvi a trvalo to asi dva dni a od vtedy vvobec nic s priatelom si davame pozor takze tehotna by som nemala byt. Stava sa to aj niekomu z vas?
@baska69113 Tri slova...sprav tehu test.
Mna skor zaujma ci uz niekto nieco podobne mal a vedel mi povedat co mi to robi
@baska69113 sprav si test.
My z nasho davania si pozor mame syna.
Skúsim to no pochybujem ze to bude tym
@baska69113 aj ked ti niekto povie ,,čo to moze byt,, tak to stale nemusí byt tvoj pripad....ja som mala mimo menštruačné krvacanie - špinenie 1 den...a potom uz menzes nedošiel a bola som tehotna. Bolo to krvacanie pri uhniezovani oplodneneho vajička.
Prerušovaný styk funguje nakolko ,,funguje chlap,. U nas to roky rokuce funguje klop, klop 😀 😀 😀 😀 ale niektore zeny tvrdia, ze nefunguje, ono je to tažko povedat je tam vela faktorov, ktore to mozu ovplyvnit. Tehotenstky test by mal byt vzdy prvým krokom pri meškani menštruácie.
@baska69113 Ako dopadol tehu test? Ak nie si tehu, ja by som pockala do dalsieho menzesu a ak by bol tiez iny ako obvykle mavam, tak by som isla ku gynde. Neviem, ci uz mas deti, ale ak by si chcela a deje sa Ti nieco s menstr. cyklom, tak je to dobre podchytit, aby to potom nebol problem.
Ja si myslim, ze myom
Ty nevieš čo ti je a my to ako mame vedieť? Tu nikto nevidi do tvojej maternice. 5 dni pred tým bola bud ovulacia alebo uhniezdovanie oplodneneho vajička alebo hormonalny vykyv....a teraz ,,babo raď,,. V prvom rade si sprav tehotensky test, prerušovana suloz nemusi byt 100% spolahliva alebo hned ráno pekne naklusaj gyndárovi, ak ma uzv. tak ušetríš aj na tehu teste.