Ahojte, od januára mám zavedené hormonálne teliesko Levosert, prvé tri mesiace som špinila, odvtedy menzes čudný, veľmi dlho trvá, kým sa spustí, v podstate je to niekoľkodňové (aj 7-8 dní) špinenie, raz som mala dva dni také silné, normálne krámy... Je to ok? Aké sú vaše skúsenosti? Vždy som mala dlhý cyklus (38 - 40 dní), teraz mám aj viac, ms nie a nie sa spustiť, aj keď cítim, že je to už na spadnutie...
@extempore ved ja som s tym ratala, upozornila ma na to aj lekarka a pravdu povediac som sa na to priam tesila... lenze menzes mam, sice slabsi, teda neleje sa zo mna, ale aj vyse tyzdna musim mat vlozku, niekolko dni z toho mam takych "normalnych", ale bez bolesti a krcov... a spinim kazdu chvilu - sice len tak, ze to vidiet na toaletnom, ale spinim...
@monique89 ahoj ako to máš stým teliesko teraz ešte stále spinis a je to také všelijaké ja ho mam už 5 mesiac a teraz som začala mať krvácanie take slabunke trvá to už týždeň predtým som mala len špinenie tak neviem co ej to normálne volala so Dr. ale objednali ma až o 3 týždne
To teliesko je hormonálne kvoli tomu, že pôsobí na endometrium. Tym, že endometrium nenarastie dostatočne je potom ten menzes velmi slabý až žiadny. S tym treba počítať.