Menzes počas tehotenstva?

janynyna
28. okt 2019

Baby máte niektorá skúsenosť s tým,že ste mali menštruáciu aj napriek tomu ste boli tehotné?

nikpa
28. okt 2019

@janynyna Áno ale len prvý mesiac a bola iná ako obvykle... dlho sa spúšťala, bola slabšia a trvala krátko

montemotherone
28. okt 2019

@janynyna ja nemám osobnú skúsenosť, ale známa takto zistila tehotenstvo až v 4-5 mesiaci (VŠ vzdelaná, manžel lekár...) 🤷

janynyna
autor
28. okt 2019

Ďakujem vám baby. Pravdupovediac som poslednú menštruáciu ani nejako nesledovala. Akurát asi v strede cyklu som mala jeden deň slabulinke spinenie a teraz mi meska menštruácia. Uvidím počkám ešte do konca týždňa a kúpim si test. Také spinenie som mala aj pri tehotenstve ale bolo to na začiatku menštruácie.

pininka1
29. okt 2019

Áno mám susedu ktorá mala menzes tri mesiace. Bola krátko po druhom pôrode, takže neriešila intenzitu menzesu a nemala čas pri bábätku si to všímať.

nelca0510
29. okt 2019

@janynyna ano,mala som hned prvy mesiac. Bola slaba - par kvapiek krvi,skor take slabsie spinenie a trvalo to asi 4 dni. Potom som si urobila test,lebo sa mi to nezdalo a mala som dve krasne ciarky🙂

si_sa_6
29. okt 2019

@janynyna kamoška mala až do tretieho mesiaca, slabú, ale neriešila až potom keď sa cítila divoko si urobila test a 4. ms neprišla, nemala skor žiade brucho, takže tak si to nemohla všimnúť..

vinejka6
29. okt 2019

Ja som to mala tak isto ako @nelca0510
😉
Väčšinou je to buď veľmi slabý menzes alebo len špinenie. Držím palce, aby ti to vyšlo 🍀

zlatica99
29. okt 2019

@janynyna áno môže to byť, aj ja som mala ešte prvé dva mesiace normálne menštruáciu ale je pravda, že bola iná ako tie ostatné. Až na tretí keď som nedostala, tak som si spravili test a zistila som, že som v tom.

clodika22
29. okt 2019

Niektoré žienky to tak majú. Sprav si tehotenský test a uvidíš, či si v tom. Držím palce aby bol výsledok pozitívny🙂

vierkainka
28. jún 2020

Ja mam cyklus 35 dňový, minulý mesiac sa mi skrátil na 30.. Terajšia menštruácia prišla na 32 deň cyklu,ale bolo to také úplne tmavohnedé špinenie,ktoré Trvalo 2 dni.Test som si robila na 30 deň cyklu, vyšiel negatívne.Myslíte že ešte je nádej, že som tehotná, alebo sa zamerať na ďalší cyklus? Mohlo byt toto špinenie uhniezdovanie?

vinejka6
28. jún 2020

@vierkainka áno, mohlo. Urob si ďalší test.

vierkainka
28. jún 2020

@vinejka6 už som ho dnes spravila,vyšiel negatívne.. Co už... 😔