Ahojte,
Mam priateľa krátku dobu avšak v júni sme mali prvýkrát sex, hneď som dostala po 2 dňoch menzes (prišiel na čas, ako stále trval 8 dni)
Potom bol v práci, prišiel a zas sme mali sex, hneď po sexe bolesti bruška a menzes nastúpil ďalší deň, o 7 dni skôr (8 dni krvácanie)
Teraz bol mesiac preč, menzes som dostala normálne, o 8 dni mam mat zas, avšak dnes sme mali sex a zas ma boli podbruško a zajtra to vidím na menzes. Stále keď mame sex tak dostanem menzes, stále do 3 dni krvacam. Na gynde som bola, som v poriadku. Tehotná nie som. Neviete o čo môže ísť ? Viac krvacam ako nekrvacam.. oboch nás to trápi.
a máte s ochranou či bez? na gynde pozerali či "si v poriadku" len pohmatom alebo brali aj stery? pretože to môže byť nejaká infekcia, priateľ môže byť len prenášač...
prípadne ak máte sex bez kondomu a ty máš antikoncepciu, stery budú negatívne, tak ešte nech sa do teba neurobí.
ale toto sú všetko veci, ktoré by "iba" narušili pH a nie spustili MS, navyše nie hneď po sexe mať bolesti bruška, to je čudné
@bambulienka25 2-3
@zuzanka.zuzu Aj stery mi brala. Všetko okej. Bez ochrany, nerobí sa do mna, hak neberiem a obaja sme čistí 🙁 fakt už neviem ..
mozno len nahoda, vsak teraz este nevies, 1x to bolo OK a 2x to bolo skor, ale obcas su zemny hormonalneho cyklu, cize obcas sa to stane.
este je tu moznost, ze psychika. ta dokaze aj hormny rozhadzat.
@majamat zas som dostala ms.. práve teraz mi prišla, náhoda to nebude keď sex mame malo a stále po ňom dostanem menzes
@bambulienka25 Týždne.
Ale musím ešte napísať že som po pôrode rok a pól, prvý sex ma veľmi bolel a niekedy to boli aj teraz (je na mna moc veľký keď mam byt úprimná. Možno aj z toho ma boli to podbruško )
@bambulienka25 cez ovu mam iba bolesti, viem kedy mam ovu... ale snáď to čoskoro prejde, skúsim ísť ešte raz k doktorke a uvidíme 🙂)
Je to normálny menzes či spinenie?môžeš mať myom, cystu...alebo je to náhoda, že vzdy predtym máš menzes a máš kratší cyklus po koľkých dňoch vlastne dostavas?
@bambulienka25 sorac som nechtiac do zlej diskusie pisala