Menzes po sexe prišiel skôr ako mal

21. aug 2020

Ahojte,
Mam priateľa krátku dobu avšak v júni sme mali prvýkrát sex, hneď som dostala po 2 dňoch menzes (prišiel na čas, ako stále trval 8 dni)
Potom bol v práci, prišiel a zas sme mali sex, hneď po sexe bolesti bruška a menzes nastúpil ďalší deň, o 7 dni skôr (8 dni krvácanie)
Teraz bol mesiac preč, menzes som dostala normálne, o 8 dni mam mat zas, avšak dnes sme mali sex a zas ma boli podbruško a zajtra to vidím na menzes. Stále keď mame sex tak dostanem menzes, stále do 3 dni krvacam. Na gynde som bola, som v poriadku. Tehotná nie som. Neviete o čo môže ísť ? Viac krvacam ako nekrvacam.. oboch nás to trápi.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
21. aug 2020

a máte s ochranou či bez? na gynde pozerali či "si v poriadku" len pohmatom alebo brali aj stery? pretože to môže byť nejaká infekcia, priateľ môže byť len prenášač...
prípadne ak máte sex bez kondomu a ty máš antikoncepciu, stery budú negatívne, tak ešte nech sa do teba neurobí.
ale toto sú všetko veci, ktoré by "iba" narušili pH a nie spustili MS, navyše nie hneď po sexe mať bolesti bruška, to je čudné

autor
22. aug 2020

@bambulienka25 2-3

@zuzanka.zuzu Aj stery mi brala. Všetko okej. Bez ochrany, nerobí sa do mna, hak neberiem a obaja sme čistí 🙁 fakt už neviem ..

majamat
22. aug 2020

mozno len nahoda, vsak teraz este nevies, 1x to bolo OK a 2x to bolo skor, ale obcas su zemny hormonalneho cyklu, cize obcas sa to stane.
este je tu moznost, ze psychika. ta dokaze aj hormny rozhadzat.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. aug 2020

@majamat zas som dostala ms.. práve teraz mi prišla, náhoda to nebude keď sex mame malo a stále po ňom dostanem menzes

@bambulienka25 Týždne.

autor
22. aug 2020

Ale musím ešte napísať že som po pôrode rok a pól, prvý sex ma veľmi bolel a niekedy to boli aj teraz (je na mna moc veľký keď mam byt úprimná. Možno aj z toho ma boli to podbruško )

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. aug 2020

@bambulienka25 cez ovu mam iba bolesti, viem kedy mam ovu... ale snáď to čoskoro prejde, skúsim ísť ešte raz k doktorke a uvidíme 🙂)

eliska13
22. aug 2020

Je to normálny menzes či spinenie?môžeš mať myom, cystu...alebo je to náhoda, že vzdy predtym máš menzes a máš kratší cyklus po koľkých dňoch vlastne dostavas?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vve
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vve
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz