Menzes po pôrode mŕtveho dieťatka

n523
26. sep 2023

Ahojte ako to je ? Rodila som prvý krát žiaľ mrtvé bábo 😥 v 24 tyždný tehotenstva 19 augusta a krvácala som asi 2 týždne viac nie a teraz menzes mi príde? Keď mi to nepríde do konca mesiaca už len štyri dni a koniec mesiaca keď mi menzes nepríde mám ísť u gynekológa?

cookie29
26. sep 2023

v prvom rade je mi nesmierne luto. Mam za sebou nejake MA a anembryomolu, aj ked teda o nieco skor (cca 11tt) a teda mne to poriadne rozhadzalo cyklus. Ono chvilu trva kym klesne HCG, u mna este skoro 2 mesiace po bolo nejake zvyskove a cyklus si chodil ako chcel, bud velka pauza, co nie je problem, alebo pricasto a tam so bola u lekara na kontrolu, aby ma to nevycerpalo aj fyzicky.

elenita
26. sep 2023

@n523 ahoj, v prvom rade je mi to velmi luto, prijmi moju uprimnu sustrast 😪. Ty si nemala kontrolu po sestonedeli? Urcite treba zajst k svojmu lekarovi, nech Ta vysetri a mozes sa s nim poradit, co a ako dalej. Drzim palce.

anavixy
26. sep 2023

Normalne dodrzat sestonedelie (je jedno ci krvacas ci nie), potom kontrola po sestonedeli u gynekologa. Menzes moze prist hocikedy, moze prist hned, moze prist o mesiac, je to ok, hormony sa potrebuju ustalit… nezabudni, ze vzdy pride prva ovulacia, az potom menzes, takze by si sa mala chranit (podla odporucani lekara, kedze si rodila, skore otehotnenie je rizikove). Drž sa 🍀