Menzes po pôrode

denda007
30. jún 2021

Ahojte, som 19 mesiacov po pôrode a včera som konečne dostala menzes. Pred tehotenstvom som mala nenormálne bolesti, návaly tepla, bolesti hlavy. Veľa žien to určite pozná. A teraz má momentálne nič nebolí, tak som sa chcela opýtať či sa konečne môžem tešiť že mi pôrod upravil cyklus alebo to ešte len príde lebo výloha maternice nebola nejaká extra alebo neviem... Ako ste to mali vy? 🙂

maria898
30. jún 2021

@denda007 ja som tiez bola na tom ako ty kazdy cyklus pred porodom hrozne bolesti. Prva menstruacia po porode nic ziadne bolesti hrozne som sa tesila. Ale postupom casu sa to vratilo do starych kolaji... Snad to nebude tvoj pripad a budes jedna z tych stastnejsich

hsara99
30. jún 2021

ja som 8m od pôrodu, menzes som dostala ešte cez šestonedelie... tiež som pred pôrodom chodila vždy 1. deň do nemocnice na injekciu od bolesti aký silný a bolestivý menzes som mala, a teda musím klopať ale od pôrodu ani neviem že ho mám 🙂

ab727
30. jún 2021

@denda007 mne sa teda po prvom pôrode vôbec nezmenil,krvácanie dlhé a silné s bolesťami...teraz som po druhom pôrode tak uvidíme či sa konečne niečo zmení

jess_y
30. jún 2021

@denda007 pred pôrodom som mala tiež bolesti neskutočné, hltala som jednu tabletku od bolesti za druhou .. Každý mi vravel, že po pôrode aj bolesti pominú, ešte aj dr na kontrole po šestonedelí mi povedal, že väčšina pacientiek to tak má.. Prvý menzes po pôrode.. Ani som o ňom nevedela, potešila som sa jak malé decko, že konečne bezbolestí.. Druhý menzes, o ňom som už vedela ale úplná pohodka..a potom postupne som sa dostala tam,kde som bola pred pôrodom.. Zas tabletky od bolesti (max2) a revem od bolesti... Ale každá to má inak..časom sama uvidíš

denda007
autor
30. jún 2021

Tak vám všetkým ďakujem za odpovede 🙂 musím rýchlo otehotnieť nech mám pokoj na 3 roky, radšej sa nevyspim 🙂😀