Zmenil sa vam ms po kyrete? Prvy som mala cca rovnaky ako predtym a tento trval len 4 dni, co u mna byva zvykom 7-8.
@naatty10 ja som mala.orvu hned tyzden po kyrete a taka slabsia bola tiez teraz to tiez nebolo nejak extra silne aj slabsie by som povedala prve 2 dni a druhe 2 dni uz len akoby spinenie tak som velmi prekvspena... no drzim vam prsty. My tiez tento cyklus ideme na to tak snad sa podari skoro
Ja som prvú malá iba 3 dňovú, aj to iba takú slabú. Potom už nasledujúci mesiac bola klasická, ale mne sa predĺžila o 1 deň 😔
No prvá u mna nemala konca asi 7dni ak nie aj viac … v kolmom tt si mala kyret ?
@naatty10 ja som bola v 10tt a plod zodpovedal vekostne 7+ :( a ty? Daj potom vediet buduci tyzden ci prislaa alebo sa podarilo 🙂 dlho ste sa snazili?
Nápis spravu
Mne sa akurát riadne skrátili , mam ich každých 22 dní a trvajú týždeň aj viac. Teraz idem ku gynekológovi, že čo s tým
No takso msa zbytocne vytesovsla ze mi nejak skor skoncili :D dnes sa nejak opat rozbehli :(
Ahoj prvá ms bola hrozne silná mala som pocit že ani neskončí stále len zo mna doslova lislo a druha už uplne v pohode tak ako predtým … teraz budúci týždeň by mala doraziť 3 tak uvidíme aká bude a či vôbec príde nakoľko sa opäť snažíme o 👶🏼👶🏼