Menzes po kyrete

31. aug 2022

Ahojte, som po kyrete 4 týždne v 12tt sme prišli o bábätko. Krvácala som 10 dni a špinila do 14-16dna. Na kontrole bolo všetko ok je možné že už som dnes dostala ms (presne 28 dni po kyrete ak neratam den kyretu)? Kedy si dostali ms vy? Hlavne ja som krvácala ešte 10 den naozaj vela a už som uvažovala nad pohotovosťou.

ella1234
31. aug 2022

Tiež presne o 4 týždne...a dĺžka krvácania by mala byť tiež ok..mne doktorka povedala ze po max. 14 dňoch by to malo prejsť. Že vtedy je to ešte v poriadku.

autor
31. aug 2022

@ella1234 to ozaj ešte aj ms moze byt 14 dni??? 😳😦😦😦😓

lucia7933
31. aug 2022

ja som dostala tiez na den presne mesiac po kyrete..cize po 4 tyzdnoch 🙂 a co sa tyka intenzity tej prvej MS tak u mna bola ako normalna MS pred otehotnenim, mozno trosicku silnejsia ale fakt len tie prve dni, a trvala klasicky 5-6 dni 🙂 a dalsie MS prisli vzdy na cas na 28-29den cyklu...a napr u mna boli MS dokonca menej bolestive ako som mavala predtym😂 pred tehotentvom som prve dni bez tabletky nevedela fungovat, a teraz vsetky MS po kyrete (boli 4, a nasledne som otehotnela znova) som prezila bez jedinej tabletky proti bolesti...

autor
31. aug 2022

@lucia7933 gratulujem 🙂

Ďakujem za info no dufam ze to bude max 7 dni kedze chcem ist na dovolenku, trosku vypnut. No dufam ze aj nam sa podari znova tento zazrak (prve dietatko mame z ivf, druhe sa podarilo prirodzene aj ked hovorili ze jedina sanca ivf ale neskoncilo dobre 😭)

alica_matejka
31. aug 2022

je to individualne, kedze kazda ma inu periodicitu menzesu a aj kazde telo znasa taky zasah akym je kyret inak

ella1234
31. aug 2022

Prepáč ja som ťa zle pochopila...myslela som krvacanie po kyrete že tolko môže trvat nie MS.

autor
31. aug 2022

@ella1234 kyret bol 3.8. Tak myslim ze toto uz bude mormalne prva ms

autor
31. aug 2022

@ella1234 ja som myslela ze ms pride neskôr keď som celkom dlho a teda aj dosť krvacala ale je to presne 4tyzdne

lalilla
31. aug 2022

Mne ms prisla az po 7 tyzdnoch od kyretu. Po kyrete som ale este tyzden slabo spinila a nakoniec mi este pichli injekciu lebo vo mne ostalo nieco, potom to uz bolo chvala panu bohu ok a bez spinenia Mne povedali ze by mala prist 6-8 tyzdnov po. Ale citala som kockam prisla aj skorej.
Moja ms po trvala 4 dni trosku silnejsia alebo nic extra.
Drzme si palce kocky! Ah nam sa toto malicke podarilo po 5 rokoch a umelom, konecne uspesny vklad a bum :( dietatko este nemame.

autor
31. aug 2022

@lalilla mne sa zda ze lekar hovoril ze po 4 tyzdnoch moze prist ale nevynimala som ho uplne celkvoo som bola dost v prdeli z toho vsetkeho tak preto sa pytam ale tak predpokldam ze to je ms a nie uz cistenie po kyrete.

autor
31. aug 2022

@lalilla mas vsetky vysetrenia?
Nam umele vysiel 4ty transfer bolo to nase 10 embryo (vkladali sme 2,2,1,2 a 3 sa rozmzrazili tak ze uz neboli vhodne k transferu) a teraz sa zazracne podarilo prirodzene a babo bolo chore 😭

lalilla
31. aug 2022

Ja si myslim ze si to uz mala normalnu ms. Dolezite je potom kontrola ci ti rastie sliznica ako ma. Hej mam uplne vsetko posledna mi chyba laparka ale do nej sa mi moc nechce. Ja mam mierne pco a muz horsie spg tusim zla morfo. Ja som nerragovala moc na stimulku z orveho ivf sme mali dve embrya a z druheho 3. Takze nas 3 vklad bol stastny ale teda nieco sa pokaslalo. 4 nevysiel a mame poslednu sancu.
Oh krasny pocet embryi! A teda aspon vam ro vyslo. To je inak tiez ze kolko vkladov resp embryi a iba ale aj vdaka bohu sa chytilo. Ze to je fakt bud alebo. Niekomu sa podari hned prvy vklad a potom aj deuhy a niekto takto bojuje. Velmi ma to mrzi, ako som potratila som zistila ze v mojom okoli poznam 5 zien co potratili a pritom maju uz jedno prirodzene. Ze sa to deje casto. Len ked nam sa nedari ani prirodzene otehu tak tazko, verim stale ze to jedno dietatko zdrave k nam pride, len aj cas zacina tlacit. Ale uprimne niekedy mam nervy na cely svet z tohto kolotocu

autor
1. sep 2022

@lalilla kontrolu naplanovanu nemám a ani nikto nehovoril že mam ist ešte znova na kontrolu. Ale som objednana do centra na konzultaciu genetiky ktoru chcem ja a doktor teda suhlasil uvidime co genetik lebo ze posledne slovo ma on a uz som zas v strese ze nebude chcet genetiku spravit 😭. Prípadne potom napíšem doktorovi alebo počkam tie dva cykly a objednam sa na konzultaciu a dohodnem sa s nim čo dalej. No môj muž teraz do vkladu ist ani nechce on tak nejak verí že sa to znova podarí prirodzene aj keď ja neverím že po 7 rokoch snaženia sa podarí takýto zazrak dva krát. Prvé dietaťko sme mali po 5 rokoch pol roka v car ale teda transfery som išla bez prestavky. A už toto dieťatko je pre nás zázrak. Presne preto neverím že to pôjde ešte prirodzene nikdy pred prvym tehotenstvom a raz, raz čo sme si od pôrodu nedavali vôbec pozor to vyšlo po 9 mesiacoch. Takže prirodzene som otehotnela raz v živote teraz a dopadlo to zle. Proste neverím, že by sa to mohlo ešte podariť a radšej by som išla na transfer. Moj gynekolog hovorí čakať 3 mesiace a v car že aspoň 2 no tak uvidím ako sa aj budem cítiť…. Lebo tak nejak sa mi zrútil svet aj keď ano mám dietatko a to jedine mi pomaha ale nebolí to menej. Druhe dietatkl sme milovali od prveho momentu rovnako.
Ja som na stimulku reagovala az moc cize ja som si presla este aj ohss dost silnym. Ale verila som ze to aspon vyjde a vyslo akurat ze aj odislo a potom dva krat nic. A presne pre toto že ani k prvenu dietatku ani ori umelom to nebola jednoducha cesta neverim že to bude jednoduche teraz aj keď po tejto strate to prekonalo celú cestu za prvým dieťatkom. Ja verím, že náš drobec neostane sam a že budem mať súrodenca hlavne jemu blízko vekom.

Držím moc palce pri ďalšom boji, dôležité je nevzdať sa. Je ok oddychnuť si a nabrať sily, vyrovnať sa so všetkými prekážksmi ktoré ťa postretnú ale nevzdať sa dieťatko určite k vám príde. Z celého srdca držím palce aby to bolo čo najskôr. Ver mi že keď budeš už držať toho drobčeka zabudneš na celú tu ťažkú cestu ktorá k nemu viedla. ❤️