Menzes po kyrete

13. sep 2021

Zdravim prosím vás zmenil sa vám nejak menzes po kyrete? Mám už tretiu a neskutočne bolestivú😕ak hej aj ste to nejak riešili u dr?

lucia851
13. sep 2021

Ja ju mávam stále bolestivu ale iba prvé dva dni, a zmenilo sa mi to ze menej krvacam

roztlieskavacka
13. sep 2021

Povedala by som skor ze mne ju zoslabol kyret, bola som na dvoch po sebe.. akurat mala som ju len dvakrat odvtedy 🙂

mariocka440
13. sep 2021

Zdravim. Ja som zial absolvovala 2x kyret, teraz 3 m po som mala neskutocne bolesti na zaciatku menstruacie... neviem, cim to je...

andrea_prestastna
14. sep 2021

Mala som strasny menzes po kyrete nasledne zistili ze mi tam ostali zvysky po potrate v 18tt tak opakovane robili kyret a potom Uz super aj menzes slaby nez bolesti chod radsej na ultrazvuk

piece
14. sep 2021

Tých pár prvých je takých by som povedala, že je takých ťažších, ale časom sa to aspoň u mňa dalo doporiadku

autor
14. sep 2021

@andrea_prestastna bola som na kontrole po dvoch týždňoch od kyretu vtedy povedal dr že je všetko v poriadku zahojene a nič
Tam nie je tak snáď by videl keby je niečo zle ale tie bolesti sú veľmi silné prvé dni menzesu snáď sa to dá do poriadku