Menzes po kyretáži

kristina1982
18. apr 2021

Ahoj. Chcem sa spýtať či je tu prípad ako na. 29.5.20 potrat v8tt čistenie. Prvý menzes v septembri. Potom som na konci októbra bola opäť tehu ale opäť 8tt zamknutý potrat takze 14.12.20 opäť čistenie. Dodnes 18/4/21 som bez menzesu. K dr chodím pravidelne. 26.2. som mala i vyvolávačku čakalo sa dva týždne. A nič. Potom duphaston 10dni a nič do dnes. Dr tvrdí že sliznica rastie mám ju 8mm vaječníky sú viditeľne Ok dokonca videl vajíčka, len sa nechápe prečo to nejde von. Mávam Raz za mesiac ak výtok taký ako býva pri plodných dňoch. Pijem alchymíku každý deň.
Teraz sa chystáme aj na speci kliniku 29-4. Ale neviem či dom plodná keď nemám menzes.
Mali ste niektorá take dlhé výkyvy.dakujem

diaalex
18. apr 2021

@kristina1982 v tomto sa nevyznám, ale možno ovulaciu mas, skús si robiť testy na ovulaciu či u teba prebieha, lebo keď áno tak otehotnieť mozes

roztlieskavacka
18. apr 2021

No mne sa to zdá velmi divne. Ze v podstate skoro za rok mas iba dvakrát menzes. Ja som po kyrete dostala ako hodinky na 28. Den, ako pred tehotenstvom. Uz to ze po kyrete čakáš 4 mesiace na menzes, no ja neviem, optimálna sliznica pre bábätko to asi tažko bude ☹

beatrixx123
19. apr 2021

@kristina1982 ja tiež hneď po kyretazi menštruáciu ako som mávala a v auguste som znova otehotnela teraz som 34tt a chvalabohu všetko v poriadku takze neviem či keď nemáš menštruáciu je všetko OK 🧐