Ahojte baby, mala by som takú otázku.
V marci som menila zamestnanie, zo sedavého som prešla na aktívne, k tomu 10 hodín v práci. Z pôvodných 3-4 jedál denne len na jedno. Bola to naháňačka, schudla som 5 kg no a ako mi aj gynekológ povedal, meškali mi kvôli práve kvôli tomu.
Apríl - Dostala som ich po týždňovom meškaní, trvalo to 5 dní a bol hnedý až čierny, slabučký, skôr silnejšie špinenie, 1-2 dni sa pár krát ukázalo niečo v “normálnej farbe”.. 🙂
Teraz v máji mi už meškajú druhí deň, nakoľko máme menšiu odstávku v práci, to čo som bola zabehnutá, znova zmena životného štýlu, jem častejšie, váha + 1,5 kg.
Gynekológ mi vravel, že to potrvá kým sa mi to znovu vráti do normálu, len neviem, či to mám teda nechať tak alebo sa predsa len vrátiť znovu na gyndu.. :/
Máte niektorá s tým prosím skúsenosť? Lebo už som z toho na nervy, na strese mi to len pridáva 🙂..
Bolesti podbruška mám mierne, zmeny nálad proste všetko čo bežne pred MS. Taktiež mám priesvitný výtok, ktorý mávam cca 2-3 dni pred menzesom. Tehotná nie som..
Ďakujem za každý názor
@luccija No verím že je to kvôli tomu len sa obávam či to nie je cysta 😖 Som myslela že sa to po tom mesiaci napraví a stále nič 😩 bolesti mám len minimálne ako pred ms, a výtok trochu priehladný, tiež len minimum.. snáď to bude ok 😔
A nerobil Ti sono?
@luccija Ja som tam nebola, len som s ním telefonovala, vraj to nie je nutné ešte riešiť že je to skoro... tak neviem no 😏 nikdy sa mi to nestalo a prišlo by mi divné mať cystu zrovna pri takejto situácii keď si myslím že je to práve kvôli práci a zmenou štýlu ale tak človek nikdy nevie 😏
Ved nemusis mat pravidelny menzes ...pri schudnuti moze vynechat...mne sa nezda nic nezvycajne co pises.Ked som mala skusky v skole mala som.2x za mesiac asi zo stresu.ak nemas bolesti, vytok nechaj to na prirodu🙂
Ale jedz pravidelne nie je dobre sa slabo stravovat este, ked mas tazsiu pracu na kondicku