Ahojte baby. Chcela by som sa vás opýtať, že či ste sa už niektorá stretla s niečím podobným. Menštruácia mi mešká 11 dní a od minulého týždňa zvyknem mať "menštruačné bolesti" prvé tri dni som ich mala stále ale potom už len 2 krát za tri dni... poslednú ms som mala zvláštnu prvé dva dni hnedý výtok potom vytok s primesou krvi a potom už len krv, ale len tak slabo... len to som nejak neriešila lebo mi baby písali,že je to normálne. Ku gyn. nemôžem ísť keďže ma dovolenku, tak sa aspoň takto chcem opýtať vás, že či ste niektorá mala niečo podobné a čo bolo pričinou alebo tak. Ďakujem za odpovede.
@sima559 ahoj ja presne toto iste. Prechádzajúcu pˇmenstruaciu som mala len výtok (ako keby špinenue čo sa hovorí že máva žena keď je tehotná) a až neskôr sa mi spustila. Tento mesiac tiež zas 2 týždne minimálne pocit že dostanem- bolesť v prsiach a bolesti v podbrušku. A opäť pól dňa nič len take špinenie a potom sa mi spustili normálne. Asi zájdem po ku lekárovi že či je všetko ok. Je to zvláštne
mne sa toto deje tiež, bolesti niekedy už týždeň vopred. takže presne ale otázka je či môžeš byť tehotná v takomto prípade. a ak nie, tak si myslím, že je to normálne.
Posledna MS bola cudna, to znamena pred 1 mesiacom a 11 dnami? Tak ako prve - urcite tehotensky test, ako druhe, navsteva gynekologa 🙂
@natalis1998 sprav si test ja som si dnes ráno robila a mala som dve, predchvilou som si robila ďalší a tiež dve
@sima559 super gratulujem 🙂 ja si asi nemusím lebo mame chránený pohlavný styk takze by som nemala byt z čoho tehotná😂
@sima559 nepíšeš, či je možné aby si bola tehotná. Ja som mala,, menštruačné bolesti,, na začiatku tehotenstva