Menzes mi mešká 11 dní a mám menštruačné bolesti

sima559
24. apr 2022

Ahojte baby. Chcela by som sa vás opýtať, že či ste sa už niektorá stretla s niečím podobným. Menštruácia mi mešká 11 dní a od minulého týždňa zvyknem mať "menštruačné bolesti" prvé tri dni som ich mala stále ale potom už len 2 krát za tri dni... poslednú ms som mala zvláštnu prvé dva dni hnedý výtok potom vytok s primesou krvi a potom už len krv, ale len tak slabo... len to som nejak neriešila lebo mi baby písali,že je to normálne. Ku gyn. nemôžem ísť keďže ma dovolenku, tak sa aspoň takto chcem opýtať vás, že či ste niektorá mala niečo podobné a čo bolo pričinou alebo tak. Ďakujem za odpovede.

ejanjelik
25. apr 2022

@sima559 nepíšeš, či je možné aby si bola tehotná. Ja som mala,, menštruačné bolesti,, na začiatku tehotenstva

natalis1998
25. apr 2022

@sima559 ahoj ja presne toto iste. Prechádzajúcu pˇmenstruaciu som mala len výtok (ako keby špinenue čo sa hovorí že máva žena keď je tehotná) a až neskôr sa mi spustila. Tento mesiac tiež zas 2 týždne minimálne pocit že dostanem- bolesť v prsiach a bolesti v podbrušku. A opäť pól dňa nič len take špinenie a potom sa mi spustili normálne. Asi zájdem po ku lekárovi že či je všetko ok. Je to zvláštne

williamska1
25. apr 2022

mne sa toto deje tiež, bolesti niekedy už týždeň vopred. takže presne ale otázka je či môžeš byť tehotná v takomto prípade. a ak nie, tak si myslím, že je to normálne.

erickatt
25. apr 2022

@sima559 presne, prve co sa opytame. Mala si sex? Nie, nie sex s ochranou. Sex. Ak ano urob test. Ziadna antikoncepcia nie je na 100%

sima559
autor
25. apr 2022

@erickatt s priateľom mávame už rok nechránený pohlavný styk a antikoncepciu neberiem, takže vlastne môže byť možné, že som aj tehotná však?

sima559
autor
25. apr 2022

@sima559 pohlavny nechránený styk mame presne 1 rok aj 3 mesiace, len sme sa snažili asi 9 mesiacov o bábo a nedarilo sa, tak potom sme sa snažiť prestali a nechávame to na osud a možno teraz prišla tá chvíľa a možno sa zadarmo, keď sme sa už prestali snažiť 😃

sima559
autor
25. apr 2022

@sima559 *zadarilo

basska_b
25. apr 2022

Posledna MS bola cudna, to znamena pred 1 mesiacom a 11 dnami? Tak ako prve - urcite tehotensky test, ako druhe, navsteva gynekologa 🙂

erickatt
26. apr 2022

@sima559 tak sup sup. Uz by som mala 30 testov urobených

sima559
autor
26. apr 2022

@basska_b dnes ráno som si robila test, zajtra ráno idem ku gyn. Tak dúfam,že mi to on už len potvrdí 😊

sima559
autor
26. apr 2022

@natalis1998 sprav si test ja som si dnes ráno robila a mala som dve, predchvilou som si robila ďalší a tiež dve

erickatt
27. apr 2022

@sima559 magaaaaa

basska_b
27. apr 2022

@sima559 No ahaaaa 😍 gratulujem, super! Ja som mala take priznaky svojho prveho tehotenstva... MS bolesti v termine MS bez kvapky krvi.... Inak preto som sa pred 5 rokmi zaregistrovala na konika, lebo som chcela tuto skusenost zdielat 😃

natalis1998
27. apr 2022

@sima559 super gratulujem 🙂 ja si asi nemusím lebo mame chránený pohlavný styk takze by som nemala byt z čoho tehotná😂