Menzes mešká 8 dní, ale tehotenstvo to nie je

miskakyblik
24. sep 2020

Ahojte. Riešim tuto situaciu 1.krát v zivote. V januari som po dlllhych rokoch vysadila antikoncepciu . Na doporucania mojej doktorky sme sa este do augusta ( cca pol roka ) chranili pri styku . Od augusta uz nie . Za cely cas co som uz ,,cista´´ od tabletiek, sa mi menzes sice trosu pomenil ale iba čo sa intenzity a dlžky tyka. Moj cyklus je stale 27-28 dňovy max ( cize idealny podla toho co som vygoogila) . Teraz mi menzes prvykrat meška a to už dost dlho, 8 dní . Robila som si včera test ale je negatívny . Ja si ovuláciu nestrážim( myslím podla kalendára) nemám žiadne príznaky tehotenstva, ani predmenštruačné ... Stretli ste sa s tym uz niektorá ? Samozrejme by som mohla ist ku gynekologicke, ale bola som u nej v máji a bola som v poriadku a v tejto dobe sa mi nechce ist zbytocne do akehokolvek zdravotnickeho zariadenia ... Na internete som sa docitala ze ak by som bola tehotna, test by to uz v 7my den meskania menzesu urcite ukazal tak teraz neviem. Viem aj to ze niekedy ten cyklus nieje presny co chapem, len som si vzdy myslela ze ak sa mi ,, rozhadze´´ tak to bud epostupne ze sa 27 dni postupne natiahne alebo skrati .. ale toto je vcelku dost skok , ze vyse pol roka idealny cyklus a teraz zrazu ...35ty den a nic ani zmienka... budem vdacna zakazdy napad co to moze byt ...

dagmar13
24. sep 2020

Ahoj,mne meškali 2 týždne a potom som dostala,posunutá ovulácie to sa stane za niaky čas skoro vždy....volaj dr na vyvolávaciu ak nedostaneš....

alikal
24. sep 2020

test by to ukazal, mne kolisal menzes skoro cely zivot, kolkorazy meskal aj dva tyzdne a tehotna som nebola, aj stres to moze urobit, ked telo bojuje s nejakou chorobou, hocico. ak to este par dni bude trvat, mozes ist na gyndu, pichnu ti vyvolavacku

jakoma
24. sep 2020

@miskakyblik ja som mala asi 5rokov 30 dnovy a minuly rok sa rozkolisal na 29-39, z mesiaca na mesiac sa pokazil..

miskakyblik
autor
24. sep 2020

@dagmar13 to treba vyvolavat ? je to v niecom zle ked jednu napr. vynecham a dalsia pride ? znie to hrozne ze vyvolavacka menzesu o tom som este nepocula :-/

marticka85po
24. sep 2020

@miskakyblik ono ju v podstate nevynechas.ona pride len neskor.pravdepodobne sa ti posunula ovulacia.keby si merala BT tak vies v akej faze cyklu si.niekedy netreba ani vyvolavacku