Ahojte. Bola som u gynekológa nakoľko krvacam už 3.tyzden, predpísal mi dycinone tabletky, no už to je 4.den a stále krvácam 😭 Už som zúfalá... Kedy vám zabrali tieto tabletky prosím?
Mne museli pichat injekciu na zastavenie krvácania silnejšiu a až to pomohlo, ale mala som vtedy aj cystu
Naspat k doktorovi alebo rovno na pohotovost. Aj ta prezrel, ci ti rovno len tabletky predpisal?
A doktor ta aj vyšetril? Urobil usg? Lebo to určite nie je normálne, tak dlho krvácať, treba určite dobre vyšetriť.
Ja by som zasla aj na hematologiu, vacsia strata krvi, mozno sa objavila nejaka porucha koagulacie..
Mne tie Dicynone nikdy nezabrali, mne zabral iba Norethisteron keď som mala takto dlho menzes..a to už viackrát.. volala by som doktorke..
Ja keď som krvacala už vyše týždňa bola som úplne slabá museli mi urobiť kyretaz
Ahoj ja som krvacala 3 mesiace, nezabrali norethisteron ani dicynone, bola som na kyrete ani to nezabralo nakoniec mi doktorka predpísala na 1 mesiac antikoncepčné tbl a tie zabrali odvtedy mi chodí menzes presne na čas a žiadne problémy. Treba ísť j lekárovi hneď a riešiť!
Baby ja som bola u doktora a riešila som to. Inak by som zjavne nemala tie lieky.... Mám predpísanú antikoncepciu, no doktor mi kázal, že až keď prestanem krvácať ( po vybratí dycinone) a keď príde menzes znovu začínam brať antiku.... No teraz sa nemôžem menzesu vôbec zbaviť :( žiadna cysta ani nič
Autor. Zabrali ti napokon? Alebo ako ste to poriesili?
A podľa vyšetrenia bolo všetko okej? Žiadna cysta, myóm alebo niečo, čo by bolo zjavným dôvodom? Bolo urobené poriadne sono? Choď znova alebo choď na pohotovosť. Krvácať si mala prestať druhý deň.