babulky prosim mate niektora problem s menstruaciou-niekedy aj niekolko mesiacov nemam...vysadila som HAK a vobec neprisla :( tehulka niesom bola som u lekara dostala som tabletky LUTENYL vraj by som mala potom dostat...lekar povedal ze vajecniky su zive ale ze sliznica sa tvari akoby som nemala vobec zacat menstruovat...som z toho nestastna povedal ze to je beh na dlhe trate....problem som s tym mala hned od zaciatku preto mi nasadil HAK....vobec neviem na ocm som ci vobec budem moct mat deticky ☹ prosim o nejaku radu alebo aspon skusenost...viem ze treba to s lekarom vsetko riesit.
jed dakujem 🙂 ja sa len bojim kedze aj pred uzivanim HAk som mala problemy s menstruaciu...tak uvidim drzim palceky 🙂
ahoj,
ja nemam ms 8mesiacov som cerstvo po laparke a drillingu, ms zatial neprisla len spinenie. chcu nasadit metfomin a clostylbegyt tak uvidime. dam ti vediet, hlavu hore
andykot: ahoj no ako si na tom? dufam, ze vsetko ok 🙂
Ahojte ja mam presne podobny promblem ms mam raz za par mesiacov a nevyzera to dobre sice o dieta sme sa zacali pokusat len nedavno ale veci sa komplikuju. Ja som objednana na celkove vysetrenie na 1 feb ale mam strach pretoze bratovy diagnostikovali neplodnost ako vrodenu geneticku vadu zacinam byt zufala. Ako vam zabrala liecba niake zlepsenia??
NO mi sa snazime ale kto vie ako to vsetko dopadne obcas to riesim asi az privela ☹
jeeeeeej strasne moc sa tesim a gratulujem Vam 🙂 to je skvela sprava, my zatial nijako 14.2 idem ku gynekologovi.
ahoj ja mam tiez od začiatku nepravidelny cyklus a v piiatok idem na vysetrenia budu mi robit hormonalny skrining tak uvidime neviem mam este poziadat svojho gynekologa o nejake vysetrenia?
ahooj taak vysledky mi prisli mala som zvyseny hormon muzskky a predpisal mi antikoncepciu čo to ma upravit ja som uz raz brala je to diana35 a po troch mesiacoch uzivania mi pekne upravila cyklus asi na rok tak idem znovu vyskusat asspon na pol roka a ajj som chccela vediet či budem moct mat deti a on, ze po vysadeni anti. sa môze stat ze hned otehotniem tak som sa potesilla uvidimm ččo mi povie v marci moj endookrinolog och 😒 ten metformin je niečo strasne vôbec nepocitujem ziadne učinky len mam stale hnačky jee mi na ..... jooj tak uvidim a ty ako ?
ale ktore tabletky si si nedala ? no ved nezufaj ty si na tom omnoho lepsie ako ja priatel je momentalne na stazi do konca maja tak snazilkovat sa zacneme najskor v juni ☹
ahojte baby ja mam tiez tento problem s nepravidelny menzes, vysadila som HAK v decembri a menzes od noveho roka nikde.Tiez by sme chceli babatko,cakam ako dopadnu hormon. vysledky a aku mi gyn.nasadi liecbu. aby sme sa mohli snazit o babatko.
...moj problem sa vliekol niekolko rokov, menzes som dostala ked som mala 15 rokov aj to s podporou injekcie, potom som chodila na injekcie stale, lebo inak som nedostala, po 8 rokoch som zmenila gynekologicku a ta mala nazor, ze priroda to tak chce, aby som mala menzes len obcas-tak 3-4 krat do roka, na pocudovanie som prvykrat otehotnela hned po svadbe v 28 rokoch, potom som brala antikoncepciu 6 rokov a menzes chodil ako hodinky, cyklus kazdych 28 dni, potom sme sa rozhodli pre druhe dieta a otehotnela som po druhom cykle, po porode som opat brala antikoncepciu 5 rokov a vzhladom na to, ze mi zistili vysoky tlak som si dala v novembri telisko a na pocudovanie uz treti cyklus pravidelny/28-29 dni/, tak nestracajte nadej, tiez som sa bala, ze nikdy nebudem mat deti, drzte sa..
@llienkaa ja tiež mávam kadejako, niekedy aj 2 a pol mesiaca nič, a to isté bolo aj pred pôrodom, takže ak nebudeš mať iné problémy držím palce, aby boli aj detičky. Jednu dobu po vysadení Hak som brala Dufaston asi 1/2 roka a potom som mala cyklus cca 36-40 dní. To mi vydržalo asi rok a potom som mala chrípku brala som silné antibiotiká, prekonala som dáky zápal a odvtedy som to mala zas rozhádzané.
@ceresnicka10 budem drzat palce a informuj nas,musime si dat rady ze co komu a ako pomohlo 🙂
dakujem lienkaa samozrejme dam info.tuto sobotu budu vysledky sa dozviem viac ...Baby drzim Vam vsetkym palce nech sa to podari vsetko a splnia sa nase tuzby..
@llienkaa Ahoj, tak ja som na tom bola rovnako. Dostala som od15-24 dna 2*1duphaston. Žiadaj si urobiť hormonálny profil, a skús sa dohodnúť na folikulometrii. Tiež mi to naštartovanie po HAK dlhšie trvá. Ak chceš byť tehotná, ešte nasadzujú clostylbegyt na podporu ovulky. Dúfam, že mne to tiež pomôže, lebo veľa ženám táto kombinácia zaberá a úspešne otehotneju. Verím aj ja.