Dobrý večer, prosím ak je tu nejaká zdravornicka, potrebujem poradiť. Vcera v noci som dostala menzes, mala som celú noc kŕče, lenže od rána mi je nevoľno, dnes som nič nezjedla iba Ibalgin 2 x, paralen, čistú vodu som pila, nič iné som nevedela do seba dostať. Je mi nevoľno, mám bolesti, mala som asi do 20 x hnačky, je mi na vracanie. Skúšala som si dať teraz na noc aj čierne uhlie dve tablety, skúšala som lyžičku sóda bikarbóna, ale nič nepoľavilo. Ja viem že počas menzesu je normálne mať hnačku ale nikdy som to nemala takto dlho, takto intenzívne. Ráno chcem byť fit chcem ísť do práce, prosím poradíte mi čo by pomohlo. Neviem či ísť na pohotovosť či to je potrebné. Prosím ak mi viete poradiť aby sa mi uľavilo. Ďakujem ďakujem
@alickapusinka zabudla som ešte večer o 20 som si dala kúsok malinký ovocia aby som do seba niečo dostala ale tiež mi to nepomohlo
@leniz Skus si dat vodu a do nej lyzicku cukru a sol. Cukor preto, lebo telo potrebuje energiu, nic si nejedla a sol preto, lebo ti zvýši krvný tlak. Vypit. Mohla si mat z menzesu oslabenú imunitu a chytila si nejaku virózu. Blbá zhoda náhod.
@betulinka1 ďakujem tak vyskúšam najprv toto, neznie to vábne ale treba
@leniz ja ho pouzivam, uz viac ako 30 rokov.Mal som pokazeny zaludok z konzervy,ked som bol v zahranici.Jedine,co som mohol zjest, bol ananas z konzervy.
Toto nasiel googl,kukni, ak chces:
https://www.teraz.sk/slovensko/ananas-je-bohaty...
To je skôr viróza....
Jednorazovo môžeš aj 4 -6tbl živočíšneho
Ale snaz sa piť.aj po lyžickach.
Vincentka je fajn,potom také tie Pepsi ale neodporúčajú a zbytočne ak nemáš doma.....
Ryžový odvar
Hylák,smecta ....
A ako ti radia ,na nete nájdeš aj domáci rehydratácny roztok....
to z ibalginov na lační žaludok.Fuj sa čuduješ len ibalginy lieky a voda