Baby 😭😭😭4.teho idem na gybdu uz druhy mesiac som dostala dva krat v mesiaci menzes. Najprv 8 dni potom tyzden a pol pauza a dalsi, ktory trva aj 15 dni. Vcul zas ale taky silny, ze ja uz som na prasky z toho. Hrce zo mna idu krv taka jasna ja nestiham uz vlozky vymienat. Len co odidem zo zachoda mozem ist zas. Rano som sa zobudila kychla som si a mala som pocit, ze mi praskla plodiva voda a mohla som vsetko drhnut 😭😭 jazva po druhom cisaraku neskutocne prvy krat boli zvnutra na lavej strane. Ake vysetrenie mam vyzadovat od mojej novrj gyndosky? Aby som zas neodisla s tym, ze mi povie vsetko ok? A da sa to teraz nejako zniernit, nech tak nekrvacam? 😭😭😭😭😭😭
Dvakrat sa mi to stalo, ten druhykrat ako opisujes trvalo to asi dva mesiace,nic nezistili,ascorutin zastavi ms krvacsnie, mi sme sa vtedy prvy krat pokusali o babatko, a takto to snazenie zacalo po vysadeni hak. Skus ascorutin potom sa to upravi uz same...teda umna to tak bolo
@bobana297 uz ten prvy si mala dlhsi. nemas vysoku sliznicu? lebo vtedy mne sa stalo, ze som mala strasne silne a dlhe krvacanie, telo sa jej nevedelo zbavit.
@bobana297 ja mavam nieco obdobne. Ale uz to je podstatne lepsie ako tomu bolo roky dozadu. Nic okrem malej cysty mi nezistili. Ale lekarka mi odporucila uzivat zelezo a vit C. U mna to funguje. Ale samozrejme tak ako pisete treba navstivit lekarku. Drzim palce