Žienky, mam menzes, nijak nezvyčajný, ale večer ma hrozne rozbolel vaječník a dnes doobeda zo mňa vyletela obrovská krvná zrazenina o dosť väčšia ako dvojeurovka, tmavá a v nej nejaký bledý kus. Inak mávam občas také zrazeniny sále z ďaleka nie takéto veľké. Nezažili ste to niekedy? A ospravedlňujem sa za nepríjemnú tému, no k Dr sa tak skoro nedostanem 😭
ja som mavala tiez niekedy mensie niekedy obrovske...gyn.mi pre istotu zobral krv na nejake mozne ochorenie uz sa nepamatam co to bolo ale s negativnym vysledkom.takze zevraj to je v norme🙄urcite to spomen gynekologovi
ja to mavam tiež sem tam a zatial ma nenapadlo riešiť to 🙂 čo sa týka zražanlivosti krvi výsleky su ok 🙂
Asi máš hrubšiu výstelku maternice. Potom sa tá krv vylučuje v takých zrazeninách.
Ďakujem žienky, ja mam pravidelnú nie moc silnú menštruáciu tak som sa zľakla 😁
Krvne zrazeniny su bezne...ak v nej bolo aj nieco ine tak si mohla byt tehotna a islo o mikropotrat...to byva bezne, zeny ani nevedia ze mohli byt tehu
@rachel36a inak toto by mohlo byt, lebo deň predtým ako mi prišli som si robila test, cítila som sa nejak inak a ani náznak toho, že skutočne prídu. Vždy ma boli brucho a prsia dva dni pred a bola tam taka slabunka druhá..
Toto sa stava uplne bezne, len maloktora vie ze bola tehu, kedze vlastne mrcha prisla, len o nieco silnrjsia
Mam to obcas ze naozaj kusisko....dr povedala ze je to ok...ze proste obcas sa to stava...menstruaciu mavam velmi silnu a dlhu