Menzes a gynekológ

moni141
14. apr 2024

Ahojte,
chcem navstivit gynekologicku, lebo mam posledne mesiace zmeny v menstruacii a nezda sa mi to. Raz som krvacala mimo cyklu, teraz posledny menzes meskal 9 dni, potom sa uz objavila nejaka krv, ale 4 dni to bolo velmi slabe, stacila 1 intimka a potom sa to rozbehlo a dost silna menst. je uz 4ty den a nevyzera, ze odide do pondelka, kedy som objednana. Uz som kvoli tomu aj zrusila piatkovy termin. Testy som si robila viacere, negat. Bezne mavam menzes hned silny a trva 5 dni, nemeska. Je mozno skoro po 2m kedy je ,,nieco inak,, ist, ale som z toho vystresovana v kuse.
Nemam ale vela dni, kedy mam moznost tam ist a zase cakat a ukecavat sestricku aby ma vzali v dnoch pre tehotne je mi uz blbe...chcem ist ale cim skor, aby sa naisto vylucilo tehotenstvo.
Cize mam moznost ist zajtra este s krvacanim alebo cakat potom do neviem kedy. Co by ste povedali? Bola tak niektora?
Hovorim si, ze minimalne mi aspon povie, ako dlho ju este mozno budem mat, ale ist tam viac menej zbytocne....😏

monro
14. apr 2024

Ja mam aktualne tiez podobne problemy. Od novembra sa mi zblaznil cyklus. Bola som 2x u gybekologa, lebo sa krvacanie nechcelo zastavit. Vysetril ma aj ked som krvacala. Robil sono. Vzdy bol problem s tym, ze som pravdepodobne nemala ovulaciu, folikul nepraskol, netvoril sa tym padom progesteron a bola z toho hormonalna nerovnovaha. Chod k lekarovi, vysetri Ta a budes vediet na com si.

blanblan
14. apr 2024

@moni141 chod kľudne, nebudeš prvá ani posledna

lakebabe
14. apr 2024

@moni141 zavolaj a povedz im dopredu ja som tiež tak bola doktor je na to zvyknutý

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
15. apr 2024

Zavolaj a povedz situaciu, pozerala som presne na tento problem podcast pindy z gyndy a vraveli, ze niekedy si len zeny mylia ze to je menstruacia a to vobec nemusi byt a krvacat moze kdekolvek inde takze zavolat a informovat ich o situacii aby vedeli a mozes ist

bluehorsee
16. apr 2024

@moni141 zavolaj tam a opis to co tu. Vôbec to nemusí byť menzes. Môžeš krvácať z iného, kľudne aj vážnejšieho dôvodu. Ja by som nič nepodcenila. Ak sa snažíte o bábätko alebo máš podozrenie ze by si mohla byť tehotná tak ani neváhaj. Aby nebolo neskoro. Prinajhorsom co? Nevysetri ta odspodu. Nie si ani prvá ani posledná co ide na gyndu s krvácaním. Od toho tam ten doktor je, aby riešil každý problém.. A teda aj problém s krvácaním

ingridkras
18. apr 2024

@moni141 Pokojne choď,veď nevieš,či ide alebo nejde o menštruačné krvácanie.Pre pokoj duše pokojne zavolaj vopred do ambulancie a vysvetlí situáciu.Potrebujes riešiť problém teraz a nie až keď bude po všetkom.Drzim palec.