Baby som zúfalá, ideme za pár dní na dovolenku a ako naschvál, mne mešká menzes. S mojim šťastím príde rovno, keď dôjdeme k moru. Ako ste to prežili, keď ste mali menzes rovno na dovolenke? Pýtam sa skôr tých, ktoré neznášajú tampóny ako ja. Bodaj by sa stal zázrak a prišiel by menzes, neviete mi ešte niečo odporučiť? Sex, víno, čaj som skúsila. Ktoré tampóny keď tak odporúčate? Nemám vôbec skúsenosť 🙈
Tampax s aplikatorom pri cestovaní, doma kľudne ob
Ahoj, ja odporúčam kalíšok, netreba ho meniť po každom kúpaní vo vode, vydrží dlho a na výmenu stačí mať po ruke vo wc umývadlo, prípadne fľašu s vodou. Ja som si ráno dala a menila na obed a večer. Inak som fungovala úplne normálne ako na dovolenke 🙂
@theanak keď nepoužíva tampóny tak pochybujem, že kalisok áno, prvýkrát by som to na dovolenke netestovala.
@petik22 volala som, že už je neskoro, keďže mi už mešká. Dáva sa ako píšeš tri dni pred MS. A mne meškajú 5 dní 🙈
Ja mám menštruáciu každú dovolenku, to je u mňa zákon schválnosti. Aj keď mi na dovolenku nevychádza, tak vždy mesiac pred, alebo dany mesiac sa to pokazí. Ale mme tampóny nevadia, používam ich bežne.
existujú aj menštruačné plavky
V poslednej dobe mám nepravidelnú MS, vo štvrtok som si nasadila Norethisteron a po 3 h som začala špiniť, začínala mi MS. Ale liek ju stiahol, nemám nič a v pohode sa kúpem celý den
@januska12323 mne napriklad na tamponoch prave vadilo to, kolko vody do seba vpili, nechutne😫 kalisok je v tomto super, a aj celkovo vlastne uplne iny pocit, ja by som to tiez odporucila 🙂
A v akom veku je mozne norhetisteron uzivat na oddialenie menzesu, ja mam 16, brali ste niekto v takomto veku?
@januska12323 Ja tiež neznášam tampóny, preto som spomenula kalíšok ako alternatívu. Ale neuvedomila som si, že autorka to potrebuje už teraz, takže je pravda, že bez “nacvičenia” to neide 🙂