Ahojte som po pôrode 4,5 mesiaca prvý menzes som mala po šestonedelí a druhý za mesiac naposledy som mala menzes 5.10 a stále nič ešte malú kojim môže to byť aj tým že mi meškajú máte niektorá skúsenosti alebo môžem mať aj nepravidelný menzes
@maggie1192019 Ahoj,nic si z toho nerib ,ja som po porode 9 mes.a periodu mam hoci ako raz do mesiaca aj 2x raz aj mesiac nic raz jeden den a potom cely mesiac nic,alebo teraz naposledy otras,taka silna
@maggie1192019 ja som kojila a dva roky som nemala
@maggie1192019 to je možno este slabe meskanie, ale vo vseobecnosti, ja som sa docitala, ze ked raz pocas dojcenia zacnu, uz neprestanu, ja som dojcila 2x, a pri oboch som nemala 18m a potom zacali, prvy cyklus bol dlhsi ako zvycajne, a potom sa to ustalilo zase naspat... nedostala som az ked som zase otehotnela
Dobrý večer...chcem sa spýtať síce už som mamina ale už neviem ako to chodí 🤣 moja otázka je že 8 dni mi mešká menštruácia mali sme nechraneny pohlavný styk do teraz sa mi také nestalo že by 7 dni meškali max 3dni a test som si robila bol negatívny 2dni pred menštruáciou som mala bolesti ako by som mala už dostať potom deň nič a takto to ide ďalej len podbrusku a kríže ma bolia mám 29 možno idem do prechodu 😅prosím poraďte.....mal to niekto z vás?prišla menštruácia alebo ste boli tehotné?skúšala som červené víno horúci kúpeľ asi 4x a zatiaľ nič 🙄
@zubrienkazabka ako to dopadlo? Prisla nakoniec?
@terezka2233 v novembri ano ale v decembri už nie som v 26 týždni 😊
@terezka2233 troška som sa pomýlila o rok 😀
Keď kojis, možné je všetko. Mať častejšie, menej často. Sú za tým hormóny. Dcérka má pomaly 11 mesiacov a menzes som nemala, ešte kojím.