Menštruačný problém

11. máj 2023

Mám 21 a prvý krát som bola u lekára s tým, že mi mešká menštruácia. Neviem ako to chodí, nikdy sa mi to nestalo preto neviem čo je v norme a čo nie.
Volala som s pani sestričkou keď mi menštruácia meškala vyše týždeň, povedala, že mám aspoň ešte týždeň vydržať. Išla som tam s 20 daňovým meškaním. Tehotná nie som. Gynekológ ma dosť rýchlo vybavil s tým, že je všetko v poriadku, ani tehotenstvo, ani cysta, nič. Nič tam nie je a všetko je v poriadku. Ak nemám bolesti tak jednoducho mám čakať. Dnes je to 30 dní, čo mi mešká. Už 2.cyklus mi vynechal. Mám sa podľa vás vrátiť / kontaktovať iného doktora alebo jednoducho čakať keďže tam nemám nič?

minka201
11. máj 2023

Ahoj, zobral ti aj krv na vyšetrenie?

autor
11. máj 2023

@minka201 nie, robil mi len sono a spýtal sa, či mám bolesti alebo iné ťažkosti.. Sono nič neukázalo a ak mi nič nie je, nemusím to podľa neho riešiť, stačí čakať

kristie571
11. máj 2023

Skus ineho lekara, nech ti vysetri aspon zakladny hormonalny profil .. toto je fakt uzasny pristup lekarov ..

minka201
11. máj 2023

A nekázal ti prísť po nejakom čase, ak ti stále nepríde? Mne síce meškala oveľa dlhšie, keď som to začala riešiť, ale keď bolo sono v poriadku, zobrali mi krv na vyšetrenie hormónov.

autor
11. máj 2023

Kázal mi prísť v prípade, že začnem mať bolesti

kacena4
11. máj 2023

a naco chces menit dr? vsak ti spravil vysetrenie, si zdrava a evidentne ti meska mozno kvoli psychike, po chorobe, po covide, mozno si mala anovulacny cyklus ...... nemas zdravotne problémy tak cakaj. mne niekedy meska aj 60 dni a vsetko ok