Mám 21 a prvý krát som bola u lekára s tým, že mi mešká menštruácia. Neviem ako to chodí, nikdy sa mi to nestalo preto neviem čo je v norme a čo nie.
Volala som s pani sestričkou keď mi menštruácia meškala vyše týždeň, povedala, že mám aspoň ešte týždeň vydržať. Išla som tam s 20 daňovým meškaním. Tehotná nie som. Gynekológ ma dosť rýchlo vybavil s tým, že je všetko v poriadku, ani tehotenstvo, ani cysta, nič. Nič tam nie je a všetko je v poriadku. Ak nemám bolesti tak jednoducho mám čakať. Dnes je to 30 dní, čo mi mešká. Už 2.cyklus mi vynechal. Mám sa podľa vás vrátiť / kontaktovať iného doktora alebo jednoducho čakať keďže tam nemám nič?
@minka201 nie, robil mi len sono a spýtal sa, či mám bolesti alebo iné ťažkosti.. Sono nič neukázalo a ak mi nič nie je, nemusím to podľa neho riešiť, stačí čakať
Skus ineho lekara, nech ti vysetri aspon zakladny hormonalny profil .. toto je fakt uzasny pristup lekarov ..
A nekázal ti prísť po nejakom čase, ak ti stále nepríde? Mne síce meškala oveľa dlhšie, keď som to začala riešiť, ale keď bolo sono v poriadku, zobrali mi krv na vyšetrenie hormónov.
Kázal mi prísť v prípade, že začnem mať bolesti
a naco chces menit dr? vsak ti spravil vysetrenie, si zdrava a evidentne ti meska mozno kvoli psychike, po chorobe, po covide, mozno si mala anovulacny cyklus ...... nemas zdravotne problémy tak cakaj. mne niekedy meska aj 60 dni a vsetko ok
Ahoj, zobral ti aj krv na vyšetrenie?