Menstruačný kalíštek -preteká, čo robiť?

simca2410
24. jan 2019

Ahojte,
používam menstruačný kalištek, prvýkrát to bolo super nič nepretekalo, ale odvtedy mi stále preteká, nie je ani plný a keď obkružim prstom okolo tak je aj otvorený. Ma s tým niekto skúsenosť? Ďakujem za odpoveď

liviakarmanova
25. jan 2019

@simca2410
Mne to tak tiež robí a keď som si zisťovala prečo tak sú asi dve možnosti treba ho zaviesť hlbšie alebo nesadla veľkosť . Možno nám tu niekto poradí ...

katka13katka
25. jan 2019

@simca2410 podla mna ste ho zle zaviedli,skuste ho inak zlozit, na internete je viacero moznosti. Mne nikdy nepretiekol,len ak som ho zle zalozila. Mozno je problem aj vo velkosti, po porode je lepsie kupit vacsiu velkost. 😉

flientica
25. jan 2019

Tiez si myslim, ze by to mohlo byt velkostou, mozno treba trosku vacsi 🙂

xarra
8. feb 2019

@simca2410 Skúste mäkký kalíšok. Mne všetky tvrdšie pretečú, vrátane Lunette. Kým som na to prišla, kúpila som si 5 rôznych tvrdostí, vždy veľkosť L. A úplne najmäkší mi ako jediný nepreteká. Treba s ním síce viac trpezlivosti pri zavádzaní, horšie sa totiž roztvára, ale ak to hneď nevzdáte, naučíte sa to. Ja som po dvoch klasických pôrodoch (4kilové deti). Toto je ten môj kalíšok: https://s.click.aliexpress.com/e/bTVHbPtW

xarra
8. feb 2019

@simca2410 A keď ho obkrúžim po roztvorení prstom, nemá okrúhly tvar, ale oválny. Prispôsobí sa stenám. Môžno práve v tom je finta.

innather
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubaska21
17. júl 2019

Baby, poraďte mi prosím, aktuálne používam kalisok lunette2 lenže na najsilnejší deň menštruácie mi nestačí a veľmi preteká, preto hľadám niečo s väčším objemom no našla som dve možnosti buď Luv Ur body L ktorý ma o 10ml viac objem alebo potom merulu XL s 50ml objemom, nakoľko mi tvar lunette2 maximálne vyhovuje obávam sa tej meruly že nesadne, je aj z mäkkého materiálu a predsa to niečo stojí... tak nerada by som minula zbytočne peniaze, nemáte niekto skúsenosť s tým?

innather
17. júl 2019

ja by som vam odporucila Monthlycup, ten ma velkosti S, M, L a L model ma objem 34ml-jeden z najvacsich na trhu, lunette model2 ma objem 30 ml,
ja osobne mam monthlycup M, stredne silnu menstruaciu a som velmi spokojna
predavame ho v nasom eshope, https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...

lubaska21
17. júl 2019

@innather no len mne 4ml naviac prídu malo na pokrytie silneho krvácania...

innather
17. júl 2019

@lubaska21 hm, z vacsich vam uz neviem poradit, nemam skusenost, ale dajte potom vediet, ako ste to vyriesili
monthlycup ma priemer o 2 mm vacsi ako vas lunette