Máte niektorá skúsenosti s konkrétne tampax kalislom ?
Alebo ktorá značka sa vám najviac osvedčila?
Dakujem
Sem sa pripnem ak mozem, tiez by ma zaujimalo ci to tolko zien pouziva a ci je to spolahlive 🙂
ja pouzívam britský moon cup a som veľmi spokojná. Mám ho tri roky a pri predstave, že po pôrode budem musieť nosiť vložky je mi zle 🤢 má mákké steny a pevnejší okraj, takže dobre drží a zároveň ma netlací, dá sa v pohode vybrať a vložiť, len to chce cvik
Ja mam roky Me luna a som velmi spokojna. Ozaj sa po porode nemozu kalisky? Nechcem vlozky
Pozivam Meluna uz takmer 20 rokov. genialny vynalez.
Ja mám obyčajný z drogerie z dmky ma pevnejší okraj a mekke steny a používam dva menší na začiatku menštruácie a na konci a väčší v strede keď je silná a som veľmi spokojná vložky už ani nechcem a nepoužívam vôbec
Ja som počula dobré ohlasy na menštruačný kalisok z dmky. Mám v pláne si ho tiež kúpiť.
@elinosar ak si sita, tak by to ani nebolo príjemné, tzko povedať, či vôbec možné, ho tam zaviesť. Po za hojení v pohode opäť
Zacinala som s Yuuki, poskodila som ho asi po 2r (moja nesikovnost). Teraz mam ten druhy, pretoze ho mali v zlave v DM, ked som prave potrebovala novy. Yuuki je taky pevnejsi na manipulaciu, ale velmi rychlo si na zavadzanie clovek zvykne. Tampax sa jednoduchsie 'sklada' do toho tvaru v ktorom ho zavadzas. Ten poharik k Yuuki je velmi prakticky, pouzivam ho aj pri Tampaxe. Je to vlastne uplne jedno, kt. si vyberies. Treba to len vyskusat a casom zistis co bude vyhovovat tebe 🙂
@luckajozko21 mám problémy totižto so zápalmi močových ciest preto hľadám nejaký, ktorý by až tak netlačil na ten mechúr.. Mám aj ten z DMky stal tuším iba 10€ ale je pre mňa veľmi tvrdý
Vieš čo, dnes mi prišiel kalíšok Satisfyer, baby tu odporúčali, že je oveľa maksi. A je to pravda. Stojí asi 10e a sú 2ks v balení. Eštelen idem vyskúšať, potom napíšem. Lebo pre mňa väčšina bola tvrdá
Rozhodujem sa medzi týmito dvomi