Menštruačný kalíšok Tampax

15. jún 2022

Máte niektorá skúsenosti s konkrétne tampax kalislom ?
Alebo ktorá značka sa vám najviac osvedčila?
Dakujem

autor
15. jún 2022

Rozhodujem sa medzi týmito dvomi

zlomika
15. jún 2022

Sem sa pripnem ak mozem, tiez by ma zaujimalo ci to tolko zien pouziva a ci je to spolahlive 🙂

mauduska
15. jún 2022

ja pouzívam britský moon cup a som veľmi spokojná. Mám ho tri roky a pri predstave, že po pôrode budem musieť nosiť vložky je mi zle 🤢 má mákké steny a pevnejší okraj, takže dobre drží a zároveň ma netlací, dá sa v pohode vybrať a vložiť, len to chce cvik

elinosar
15. jún 2022

Ja mam roky Me luna a som velmi spokojna. Ozaj sa po porode nemozu kalisky? Nechcem vlozky

simsalabim
15. jún 2022

Pozivam Meluna uz takmer 20 rokov. genialny vynalez.

obonova7
15. jún 2022

Ja mám obyčajný z drogerie z dmky ma pevnejší okraj a mekke steny a používam dva menší na začiatku menštruácie a na konci a väčší v strede keď je silná a som veľmi spokojná vložky už ani nechcem a nepoužívam vôbec

54tinka54
15. jún 2022

Ja som počula dobré ohlasy na menštruačný kalisok z dmky. Mám v pláne si ho tiež kúpiť.

snehulak77
15. jún 2022

@elinosar ak si sita, tak by to ani nebolo príjemné, tzko povedať, či vôbec možné, ho tam zaviesť. Po za hojení v pohode opäť

luckajozko21
15. jún 2022

Zacinala som s Yuuki, poskodila som ho asi po 2r (moja nesikovnost). Teraz mam ten druhy, pretoze ho mali v zlave v DM, ked som prave potrebovala novy. Yuuki je taky pevnejsi na manipulaciu, ale velmi rychlo si na zavadzanie clovek zvykne. Tampax sa jednoduchsie 'sklada' do toho tvaru v ktorom ho zavadzas. Ten poharik k Yuuki je velmi prakticky, pouzivam ho aj pri Tampaxe. Je to vlastne uplne jedno, kt. si vyberies. Treba to len vyskusat a casom zistis co bude vyhovovat tebe 🙂

autor
15. jún 2022

@luckajozko21 mám problémy totižto so zápalmi močových ciest preto hľadám nejaký, ktorý by až tak netlačil na ten mechúr.. Mám aj ten z DMky stal tuším iba 10€ ale je pre mňa veľmi tvrdý

snehulak77
16. jún 2022

Vieš čo, dnes mi prišiel kalíšok Satisfyer, baby tu odporúčali, že je oveľa maksi. A je to pravda. Stojí asi 10e a sú 2ks v balení. Eštelen idem vyskúšať, potom napíšem. Lebo pre mňa väčšina bola tvrdá