Menštruačný kalíšok pre pannu

22. jan 2022

Dobrý deň, chcem sa spýtať, aký je podľa Vás vhodný menštruačný kalíšok pre pannu? Viem že niektoré dievčatá ho používajú, tak by som chcela aj ja. Tampóny môžem používať vpohode aj väčšie. Na internete som našla len toto https://menstruacne-pomocky.sk/produkt/menstrua.... A v obchode niečo takéto: https://www.mojadm.sk/t-o-c-menstruacny-poharik...
Čo je podľa vás lepšie?

monkasponka
22. jan 2022

Síce som sa ja osobne s kaliskom neskamaratila.. ale asi ten z DM. Ten prvý mi príde dáky široký 😁

autor
22. jan 2022

@monkasponka aj mne práve príde ten prvý nejako širší aj keď tam je že "pre pannu", tak nechápem

dazdovka
22. jan 2022

Tento z DM nekupovat!!! Z mojho okolia nie je s nim nik spokojny, je z tvrdeho silikonu, co obmedzuje jeho schopnost prilnut vovnutri na stenu vnutorneho organu, tym padom preteka. Mozno budes musiet dve-tri znacky vyskusat, kym najdes ten najlepsi pre seba, ale oplati sa, je to ekologickejsie a v pohode sa s tym plava, uz nemam problem s dovolenkou pri mori v case menstruacie.

smejo148
22. jan 2022

@dazdovka Vidíš a ja som s ním spokojná 🙂 aj dve kamošky som naň nahovorila a tiež si ho nemôžu vynachváliť. Autorka, v každom prípade tu platí, že každému vyhovuje niečo iné, niekto potrebuje mäkkší, niekto tvrdší, niekto na vyťahovanie stopku, guličku, niektoré ženy si ju odstrihnú preč. Mne pri výbere kalíška veľmi pomohla táto stránka - https://www.kalisek.cz/ ... Sú tam recenzie a porovnania snáď na všetky kalíšky, ktoré sa dajú na SK a v ČR zohnať. Skús si ju popozerať.

mauduska
22. jan 2022

ahoj, ja som začala kalíšok používať ako panna a mám anglickú značku Moon Cup, som s ním veľmi spokojná.. 🙂 Teraz dáko sú 3 roky ako ho používam.