Menštruačný kalíšok pre 12 ročnú

kikinder
22. jan 2022

Ahojte ja používam menštruačný kalíšok a moja 12r dcéra ho chce tiez môžu ho používať aj 12rocne dievcata?

pondelok01
22. jan 2022

@kikinder moze

simsalabim
22. jan 2022

@kikinder a si si ista, ze to 12rocna zvladne? Manipulacia s poharikom chce cas a cvik. A moj osobny nazor je, ze zrejme narusi panensku blanu, co pre dakoho moze byt negativum.

marcellka32
22. jan 2022

Kúp jej dobre vložky

kiki68
22. jan 2022

@simsalabim podla mna je to uz dnes jedno nejaka panenska blana, ako to asi nikdy neuvidi nikto okrem gyndosa. Ja som vzdy pouzivala Tampon a ten kalisok nema od toho daleko. Na vlozky som alergicka, mam z nich strasny ekzem. Teraz mam kalisok a pride mi to dost jednoduche. Ono kazdu Tu metodu treba natrenovat svojim sposobom (aj vlozku aby nepretiekla)

simsalabim
22. jan 2022

@kiki68 no s panenskou blanou sice suhlasim, ale nesuhlasim s tym, ze tampon je rovnako velky ako poharik. No nie je 🤷‍♀️ Pouzila si ho dakedy? Lisi sa aj sposobom zavedenia vybratia. Tam treba manevrovaci priestor, na rozdiel od tamponu.

kiki68
22. jan 2022

@simsalabim no ja pouzivam uz len kalisok, ten moj ma dlzku ako tampon cca ( napr tampax ma dlhe tampony) , samozrejme to chce cvik. Ja si ho zavadzam v stoji, iba si jednu nohu vylozim napr na gauc alebo na wc. Niekto to zavadza v drepe. Ale mne to pride hlavne menej drzadive, lebo mi nevadi ta snurka ako pri tampone. A kalisok mam z bipa velkost m myslim. Stal nejak 8,50 eur alebo tak.

simsalabim
22. jan 2022

@kiki68 ja ho pouzivam uz viac ako 15 rokov a myslim, ze pre mlade dievca je tazke ho zaviest dnu a vybrat kvoli sirke (zlozeny poharik+prsty, co ho drzia). Dlzka samozrejme nevadi. Z mojich dievcat ho zatial pouziva iba starsia.

mauduska
22. jan 2022

ja si myslim, že 12 rokov je málo.. ja som ho začala používať keď som mala 18 a bola som panna a teda som mala riadnu traumu najprv, bála som sa ho používať znova, lebo ma to hrozne bolelo. Keď bude staršia, tak v pohode, ale teraz by som to neriešila. Ak chcete byť doma eko, tak by som šla skôr po menštruačných nohavičkách alebo látkových vložkách 🙂

ninah1486
17. máj 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

podla mna je na to este mlada, skus jej skôr kupit menstruacne nohavicky

beahavala
18. máj 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

@ninah1486 aj moja dcera pouziva menstruacne nohavicky a je spokojna