Ahojte, používate niektorá konkrétne tento kalisok? Ja furt zvažujem že si to kúpim, no nejak sa bojím.
@bambulienka25 že to nebudem vedieť zaviesť a potom vybrat
@yollanda ja som pouzivala iny, nie od always. Chce to cvik. Obcas som to aj chcela vzdat, ale naucila som sa. Nema sa ti to kde stratit a vyberies ho v pohode. Je to uzasna vecicka. Pre mna akurat bolo nepohodlne menit si ho v robote alebo mimo domu. Ked ho trebalo oplachnut. A na noc ho nepouzivam.
ahoj, ja mám Moon Cup z UK a ten je super, mám ho už tri roky. Určite sa neboj, ja som s ním začala, keď som mala 18 a bojovala som s ním 2 alebo 3 cykly a potom už v pohode 🙂 Používam len ten, vložky ani nemám. Keď sa uvoľníš, ľahko pôjde dnu aj von. Veľa šťastia 🙂
@yollanda skoro nič. keď si kvoknem a ruku si len priložím na vagínu, tak niekedy cítim ten dzindzík na konci. V podstate hneď na začiatok, akonáhle je celý dnu aj s dzindzíkom, necháš ho tak 🙂 Jediná podmienka je aby pri bežnej polohe netrčal von.. Ja som si musela kúsok z toho chvosta odstrihnúť, lebo mi bol dlhý. Niektoré ženy ho majú odstrihnutý celý, niektoré vôbec.