Ahojte babulky. Prosim Vas premyslam nad kupou kalisteka ale mam obavy,ze to nebudem vediet pouzivat a aj dat dnu. Navyse neviem aku velkost? neviete mi poradit? aku velkost mam zvolit? treba mat aj vlozku? a ako budem vediet, ze uz je plny? ako to treba vytiahnut aby som nebola cela od toho? viem, ze sa pytam kraviny ale nema mi kto poradit. Dakujem
@misana84 a kedyvies ze ho treba vybrat? ja mavam 2 dni slabe a 3 den spusti silnu
Píše tam, že vydrží 8-12 hodín… tak skúšala som… nemala som tiež predstavu koľko sa naplní… po 8 hodinách prvý deň tam bolo malo… nebol preplnený…budeš skúšať
Keď je preplnený preteká. Mňa začne kus brucho bolieť, keď je plný. Neboj zvykneš si i nevyberie.
Akú veľkosť potrebujes si vyhľadaj na nete ja som sa tiež dla toho riadila
Ja mám prvé 2 d dosť silné ( kedze mi už nechodí každý mesiac ) ale vylievam len 3x denne - ráno na obed a večer pred spaním
Ako casto ti bude treba vylievat si sama budeš musieť zistiť alebo určite netreba každú hodinu
Vložku nemusíš ale na začiatok si daj pokiaľ sa nenaučíš správne zaviesť
Nečakaj že hneď ti to pôjde ono to potrebuje trochu cvičenia ale rýchlo na to prídeš
Ako treba zaviesť a vybrať si kukni na YouTube tam nájdeš habadej vidii
@misana84 a ako si mam vybrat velkost
Za mňa super mám z DM ten väčší keďže som 2x rodila
Menzes mávam silný a odkedy mám kalisok nepretiekla som ani raz na posteľ 🙏🏼😂
Stane sa že si ho niekedy zle zavedieme ale to cítiš tak sa vrátim na wc a napravím chce to tréning ako ti to bude lepšie sa zavadzať ale nič strašne neboj nic
este som nerodila 🙂
Treba hľadať články na nete
Tak menší dm ma len dve veľkosti asi
Ked si este nerodila staci ten mensi...a tie ostatne veci chcu len cvik😊
len ja mavam silnu a mam problem s unikom mocu pri kasli a kychnuti
Lenze na únik moču ti kalisok nepomôže. Krv a moc idu z dvoch rozdielnych otvorov
Ak máš problém s únikom moču skús nejaké cviky na posilnenie panvového dňa.
Možno by ti stačil aj menší.Ja mám malý aj po pôrode.Som taká menšia. Kamoška nerodila a ma väčší a ona je zas vysoká. Mávam jeden dva dni veľmi silnú a vtedy si pre istotu dám i vložku.
baby kupilasom si ho aj zaviedla ale neviem cidobre prstami nahmatam stopku alenejde mi ho vybrat a boli ma zneho podbrusko. Mam len spinenie. Ako ho mam vytiahnut? on vobec nejde von
musis ho stlacit (najlepsie chytit medzi dva prsty), aby sa odcucol a tak vytiahnut. len tahat za stopku nestaci. pozri napr stranku kalisek.cz tam najdes vsetky info.
@cherrystone pozerala som lenze ja mam kratke ruky az tak ich neotocim. No pozrela som video. Ak mi nejde vytiahnut zastopku znamena to,zesom hodobrezaviedla?
baby on mi vobec nejde von! co mam preboha robit?????!!!!
Hlavne sa upokoj, cupni si, snaz sa ho co najvyssie uchopit po stranach a zatlac ich k sebe, aby sa uvolnil podtlak
@trema uz som prisla na to super dakujem
Za mna super, ja som si prvýkrát dala na dovolenke lebo tampón mi v mori nevyhovoval… a založila som vvpohode na verejnom vecku na pláži 🤦🏼♀️ síce asi som si tam zaniesla niečo ale v pohode… veľkosť M a bez vložky…