Menštruačný kalíšok

30. dec 2023

Ahojte babulky. Prosim Vas premyslam nad kupou kalisteka ale mam obavy,ze to nebudem vediet pouzivat a aj dat dnu. Navyse neviem aku velkost? neviete mi poradit? aku velkost mam zvolit? treba mat aj vlozku? a ako budem vediet, ze uz je plny? ako to treba vytiahnut aby som nebola cela od toho? viem, ze sa pytam kraviny ale nema mi kto poradit. Dakujem

misana84
30. dec 2023

Za mna super, ja som si prvýkrát dala na dovolenke lebo tampón mi v mori nevyhovoval… a založila som vvpohode na verejnom vecku na pláži 🤦🏼‍♀️ síce asi som si tam zaniesla niečo ale v pohode… veľkosť M a bez vložky…

autor
30. dec 2023

@misana84 a kedyvies ze ho treba vybrat? ja mavam 2 dni slabe a 3 den spusti silnu

misana84
30. dec 2023

Píše tam, že vydrží 8-12 hodín… tak skúšala som… nemala som tiež predstavu koľko sa naplní… po 8 hodinách prvý deň tam bolo malo… nebol preplnený…budeš skúšať

lemra
30. dec 2023

Keď je preplnený preteká. Mňa začne kus brucho bolieť, keď je plný. Neboj zvykneš si i nevyberie.

stellarstar
30. dec 2023

Akú veľkosť potrebujes si vyhľadaj na nete ja som sa tiež dla toho riadila
Ja mám prvé 2 d dosť silné ( kedze mi už nechodí každý mesiac ) ale vylievam len 3x denne - ráno na obed a večer pred spaním
Ako casto ti bude treba vylievat si sama budeš musieť zistiť alebo určite netreba každú hodinu
Vložku nemusíš ale na začiatok si daj pokiaľ sa nenaučíš správne zaviesť
Nečakaj že hneď ti to pôjde ono to potrebuje trochu cvičenia ale rýchlo na to prídeš
Ako treba zaviesť a vybrať si kukni na YouTube tam nájdeš habadej vidii

autor
30. dec 2023

@misana84 a ako si mam vybrat velkost

trendyy
30. dec 2023

Za mňa super mám z DM ten väčší keďže som 2x rodila
Menzes mávam silný a odkedy mám kalisok nepretiekla som ani raz na posteľ 🙏🏼😂
Stane sa že si ho niekedy zle zavedieme ale to cítiš tak sa vrátim na wc a napravím chce to tréning ako ti to bude lepšie sa zavadzať ale nič strašne neboj nic

autor
30. dec 2023

este som nerodila 🙂

stellarstar
30. dec 2023
trendyy
30. dec 2023

Tak menší dm ma len dve veľkosti asi

petronellla87
30. dec 2023

Ked si este nerodila staci ten mensi...a tie ostatne veci chcu len cvik😊

autor
30. dec 2023

len ja mavam silnu a mam problem s unikom mocu pri kasli a kychnuti

stellarstar
30. dec 2023

Lenze na únik moču ti kalisok nepomôže. Krv a moc idu z dvoch rozdielnych otvorov

lemra
30. dec 2023

Ak máš problém s únikom moču skús nejaké cviky na posilnenie panvového dňa.

macekovam
30. dec 2023

@misana84 tak toto je naozaj veľmi individuálne.. Pokojne môže vydržať len 2 hodiny... Autorka ale v tvojom prípade možno vydrží aj tých 5 hodín..

lemra
30. dec 2023

Možno by ti stačil aj menší.Ja mám malý aj po pôrode.Som taká menšia. Kamoška nerodila a ma väčší a ona je zas vysoká. Mávam jeden dva dni veľmi silnú a vtedy si pre istotu dám i vložku.

autor
5. jan 2024

baby kupilasom si ho aj zaviedla ale neviem cidobre prstami nahmatam stopku alenejde mi ho vybrat a boli ma zneho podbrusko. Mam len spinenie. Ako ho mam vytiahnut? on vobec nejde von

cherrystone
5. jan 2024

musis ho stlacit (najlepsie chytit medzi dva prsty), aby sa odcucol a tak vytiahnut. len tahat za stopku nestaci. pozri napr stranku kalisek.cz tam najdes vsetky info.

autor
5. jan 2024

@cherrystone pozerala som lenze ja mam kratke ruky az tak ich neotocim. No pozrela som video. Ak mi nejde vytiahnut zastopku znamena to,zesom hodobrezaviedla?

autor
5. jan 2024

baby on mi vobec nejde von! co mam preboha robit?????!!!!

trema
5. jan 2024

Hlavne sa upokoj, cupni si, snaz sa ho co najvyssie uchopit po stranach a zatlac ich k sebe, aby sa uvolnil podtlak

autor
5. jan 2024

@trema uz som prisla na to super dakujem