Ahojte, neviete kde môže byť problém? Rok som fungovala s ním bez problémov. No a už 3 tie krámy mi začal vypadávať. Už som si objednala a zas problém. Som dosť nešťastná, lebo si neviem prestavit že sa vrátim k vložkam. Som po pôrodoch, mám oslabené panvove dno a kŕčok dost nízko.
Urcite treba vacsi . Mozno aj inu tvrdost. Meluna ma az 4 velkosti (a 3 tvrdosti). Ja som pred skoro 20 rokmi zacinala Melunou S a M. Po 2.porode postupne L a teraz, v 53 rokoch mam XL. V sirke je rozdiel iba par mm (2-3), az sa nezda, ze to robi rozdiel, ale robi. Sirkou je rovnako siroky ako mnohe ine, co maju bezne iba 2 velkosti. Meluna ma aj skratenu dlzku, shorty - pre nizsi krcok.
@simsalabim ja mám L ko teraz. A musím povedať, že ho trochu cítim. Tlačí má dnu. Myslíte, že vacsi mi nebude vypadávať? Už sa mi nechce vrazat peniaze zas do ďalšieho
No neviem, tak vypadava alebo tlaci? Aka znacka?
a neskusala si ho dat hlbsie? ak ho das moc dole tak ho -aspon u mna- citim.. preto ho davam hlbsie
@simsalabim tým, že sa posunie.nizsie, tak začne tlačiť. A mi trci von. Ten starší neviem, teraz som kúpila luna cup.
@syslik81 keď ho zavediem v pohode. Ale, ako náhle sa postavím, spravím pár krokov a je dole
tak potom ti treba vacsi ..
skus meluna ten najmaksi.. ten sa dobre prisposobi.. ja inak uz pouzivam kalisok len pri najsilnejsom krvacani, inak mi ho vobec netreba.. a on sa mi ani inokedy neda zaviest 😀 normalne tiez mi 'vypadava', alebo sa nechce rozvinut, tak si ho nedam a zistim, ze mi ho vtedy ani netreba.. a ked ho treba, tak vtedy ho zavediem bez problemov
Aha. Myslim, ze treba skusit Meluna shorty. Problemom je ten krcok a tym padom menej priestoru. Ak nepretekas, porovnaj v tabulke sirku velkosti Meluna a svojho poharika a podla toho objednaj. A tvrdost by som volila classic.
Ahoj, ak mas vyrazny pokles maternice a krcku, obavam sa, ze Ti bude vypadavat stale, a stale ho budes citit, zial ja takto po 2 porode uz nemozem pouzivat ani tampony
@trgypadl presne tohoto sa bojím. Len rok to bolo v pohode. A zrazu. Čo s tým? Či len operácia?
Nie si obezná? Alebo teda plnia v oblasti brucha?
Konzultuj s gynekologom, drzim palce.
objednaj vacsi= mas rozne velkosti a znacky ..
... a popritom si nastuduj ako smevnit panvove dno= aj na to existuju cviky a pomocky ...