Ahojte potrebujem radu, kupila som si menštruačný kalíšok, zaviesť nie je problém akurát sa mi dnu neroztvori a neviem co mam urobiť aby sa roztvoril, aj pootacam a nic stále ostáva v tom zloženom tvare. Mam najmenšiu veľkosť značku satisfare. Skladám do tvaru C.
Ďakujem
@meggi21 Skus ine metody skladania. Mne sa pri C nerozvinie. Ja pouzivam punchdown fold. Neviem, ako ho volaju po slovensky.
Ak sa ti neroztvori pri ziadnom zlozeni, mozno bude treba skusit mensi.
Ja som tiež nováčik a tiež mám s tým problém. Mne sa darí tak, že ho vložím iba kúsok a tam sa rozvinie a potom iba rozvinutý posuniem hore. Neviem ale či je to správne. A tiež mám problém s jeho vytiahnutím. Neviem uvoľniť tlak
@simsalabim
Ked si ho tam strcis, tak si tam daj ukazovak a prostrednik a prejdi s nimi po jeho obvode. Mne sa tiez neroztiahne a tymto tahom sa to vzdy spravi.
mne sa tiež nerozvinie vždy, ale ja si zvyknem prejsť prstom dookola ako keby ho aj nasilu roztvorím :D potlačím z nejakej strany keď treba, pootočím, pomykám.. nie vždy treba, ale niekedy hej. chce to cvik, neboj, naučíš sa 🙂 každá sme iná
@bambulienka25 🤣 tak toto vyskúšam 👍
@horalka1986 toto som skúšala ale nepomohlo, ja som dosť úzka asi preto.
Ja tiež skladám do C a nie je problém. Skúšala si aj iné metódy skladania?