Ahojte, chcela by som sa spýtať na radu, čo mam robiť ak mi vynechava stále menštruačný cyklus po vysadení antikoncepcie??? Prvú menštruáciu hneď po vysadení som dostala s 2tyzdnovym oneskorením, druhú som už nedostala a už to sú skoro 3tyzdne.... Rada by som sa vyhla vyvolavackam u gynekológa, tehotenske testy mi vyšli negatívne.. Nechcem sa ani vrátiť k antikoncepcii už nikdy viac, chcem plánovať bábätko, ďakujem za radu
@jaja8_9 www.hormonyjoga.sk presne nájdeš co je to,tu by som dlho pisala, nenajdes cviky na nete,musíš absolvovat aspon 1-dnovy kurz inak by si sama mohla ublížiť,potrebujes presné vysvetlenie co je na kurze ale odporucam vyskúšala som to na sebe
@jaja8_9 odporucam Vam detox antikoncepcie pomocou homeopatie pred samotnym otehotnenim. Vplyvy HAK ostavaju dlho v tele zeny, co ovplyvnuje aj pripadne tehotenstvo. Tento detox Vam zaroven upravi menzes. Je to vyborna metoda a uplatnujem ju casto pre zeny s hormonalnymi problemami a problemami s otehotnenim. Pokojne mi napiste, ak chcete viac info.
Mozes pockat.. Ja ked som vysadila antikoncepciu cakala som 3 mesiace na prvu menstruaciu... Lekar mi nic nechcel dat, chcel aby sa telo same nastartovalo. .. Takze je to na tebe ako sa rozhodnes😊