Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor, mám problém s menštruáciou, odkedy som zaočkovaná, vynechali mi dva cykly a som strašne unavená celé dni by som spala a mám mierne bolesti v podbrušku ako pred menštráciou, myslíte že to môže byť aj tým že som ju nedostala? Bola som v utorok u mojej gynekologicky a povedala mi že som v poriadku zdravá, a že to môže súvisieť s tým očkovaním, aby som ešte mesiac počakala a keby ani vo februári neprišla aby som potom prišla, môže sa dávať injekcia ja keď žena berie HAK? Mňa len veľmi trápi tá menštruácia, 2 roky beriem HAK doteraz mi chodila ako hodinky a zrazu nič, som normálne z toho deprimovaná, mali ste to už niektorá? A vo februári som chcela ísť na tretiu dávku, nemám ísť a počkať kým sa to neupraví? Ďakujem za každú radu.
@lentajeho moze aj nemusi to suvisiet s ockovanim -ja mam 3 a menstruaciu to vobec nenarusilo ... nemala si zmeny ako stres napriklad? nemas vek na menopauzu? vyckaj a uvidis ci sa upravi alebo nie .. vela zien malo probemy aj po covide a to ete davno predtym ako bolo dake ockovanie ...
Daj si aj tretiu, mozno uz HAK nebudes ani potrebovať 😊
Teraz vážne, bola tu rozsiahla diskusia, kde to zeny vo veľkom rozoberali, 2/3 tam mali tieto problemy, z toho niektore opisovali ako im to vyvolalo predčasnú menopauzu v 40-ke. Urcite by som doriešila aktuálny stav a az potom išla na tretiu, teda ak si trúfas 🙂