Menštruačné nohavičky - skúsenosti

anonym42
5. okt 2023

Máte niektorá s tým skúsenosti? Je to dobré? Premýšľam nad snuggs nohavičkami.

ankare
5. okt 2023

@anonym42 perties sú najlepšie. Ja mám tie najviac save Lada a vydržia mi celú noc počas najsilnejších dní.

patus_2
5. okt 2023

@anonym42 záleží čo od nohavičiek očakávaš a akú máš menštruáciu. Chces ich ako primárnu ms pomôcku alebo iba doplnok k tampónu/kališku? Chceš ich na prvé - silnejšie dni alebo chces na slabšie? Snuggs je celkom dobrý, teraz majú aj nejaké akcie na prvú kúpu. Ale okrem snuggs existuje obrovské množstvo ďalších, aj trošku lacnejších a výkonom tiež dobrých, napr. Wuka, modibody, dorina atď.

kate_cs
5. okt 2023

@anonym42 ja mám snuggs a som spokojná. Nekupovala som všetky naraz, lebo je to vysoká investícia; ale postupne. Tým pádom som si to aj vyskúšala a v lete rýchlo na slnku uschli.
Mám naozaj silnú menštruáciu. A tie nočné vydržali celu noc.
Počas dňa niekedy vydržali len 4 hodiny, ale to len v dni, kedy mám naozaj veľmi veľmi silne krvácanie. Inak bežne s nimi vydržím v práci a potom doma prezliekam druhé.

tratatundra
AMBASÁDORKA
5. okt 2023

@anonym42 Mám Snuggs práve v Paketa boxe 😜 majú zľavu na jeden prvý kus s kódom NASKUSKU. ☺️ Plus mi prišiel Link so zľavou 20%, ak by niekto využil, ozvite sa pokojne.

terezka2911
5. okt 2023

@tratatundra ja si prosim😊

masandra
5. okt 2023

@anonym42 mám značky Dorina, ktorá je cenovo dosť dostupná, ja som úplne spokojná, mám to ako "hlavnú časť", čiže nepoužívam to ako doplnok ku kalíšku, tampóny či niečomu inému. 🙂

iwesska
5. okt 2023

Minule som pocuvala rozpravat o tom gynekologicku. Zdoraznila,ze sa robil vyskum a zistilo sa,ze tieto save nohavicky obsahuju az 70% chloru,ktory sa dostava do tela a vedie k neplodnosti a dalsim zdrav.problemom,moze az k rakovine. Ze obyc.vlozky,ci tampony maju toho chloru len 30%. Samozrejme,ze nie po mesiaci,dvoch,ale po rokoch. Tiez som nad nimi uvazovala a chcela ich aj pre dceru,ale ostaneme radsej pri klasike,eventuelne kalisok zo zdrav.silikonu.

janula12345
5. okt 2023

@anonym42 pre mna su snuggs najhorsie nohavicly ake mam. Neviem, ci sa nieco zmenilo, ale bola som medzi prvymi, ked prisli na trh... maju alebo mali hrozne slaby pas. Kupovala som ich po porode, cele sa zosuchavali, pas vobec nedrzal. Spodok extra siroky, pevny, ale vrch - akoby pas zabudli dat. Pred mesiacom som si kupila dm-kove -- a teda som max spokojna. Cenovo neporovnatelne, a super pevne drzia. Tiez super savost aj absorbcia pachu.

zuzks5
5. okt 2023

stale som sa neodhodlala k tomu, aby som si nejake kupila. neviem, na jednej strane ma to laka, ale na strane druhej k tomu nemam prilis velku doveru. kamaratke nestacia, zakazdym vraj pretecie, tak neviem, ci to nie su len vyhodene peniaze. nechcem to olutovat 😀

kataka10
5. okt 2023

@anonym42 ja som najspokojnejsia s bavlnenymi snuggs, material a strih mi velmi dobre sedi. Na silnejsie dni mam Perties, tie mi ale strihovo velmi nevyhovuju.

vkatush
5. okt 2023

@anonym42 kamoška má už niekoľko rokov, nedá na ne dopustiť. Tak som skúsila aj ja.
Používam pár mesiacov, ale prvé 2-3 dni mám aj tak tampón, lebo mám silné krámy a nejak ešte tomu neverím, nie som skomfortnená s tým 😁 ale pre pocit istoty je to super.
No a potom keď už mám slabšie tie ďalšie 3-4 dni, tak úplne v pohode, sajú, pohodlné, vydržia.