Ahojte, už dlhsie používam menštruačné nohavičky a zvažujem kúpiť ešte jedny...mám klasické snuggs ale našla som ešte jednu stránku, ktorú nepoznám a zvažujem či ich kúpiť alebo nie, keďže sú lacnejšie. Nemate niekto skúsenosť s touto stránkou ? 😊Vďaka👍
Ja ich mám 4ks (Heidi a Bathory), ale keďže nemám skúsenosť s inou značkou, tak neviem porovnať.
@hazelgracegus ja mám slabú menštruáciu len 3dni a sú postačujúce ale kamoške pretiekli. Tak chcem vyskúšať aj inu značku 🙂
@kuriatko84 ja som si tiez kupila Bathory, ale este skm ich neskusala, dost ma odradilo, ze strasne šuchocú, nie je to pocut pri chodeni?😃
@rose1111 tak to som si fakt nevšimla, opýtam sa muža 😁
Keby ste chceli skúsiť,ja som kúpila tie snuggs a použila zľavový kód : FRIEND-5ZGZFSK hneď mi hodilo 20% zľavu,keby niekto potreboval 🙂
@somtoja22 super objednám 🙏👍
Moja skúsenosť s menštruačnými nohavičkami je taká, že:
1.kúpila som si 4ks Perties 2 na deň a 2 na noc a teda sú kvalitné pretože nič zatiaľ nepretieklo ani pri silnej MS! No po 4 cykle stále púšťajú farbu, čo by asi nemali
2. Strašne dlho schnú, čiže aj 4 ks sú málo a hlavne pre tie, ktoré bývajú tam kde je stále vyššia vlhkosť vzduchu
3. Najskôr sa perú v rukách, čo teda zaberie dosť času a minie sa dosť vody, teda keď ich chcete čo najviac zbaviť krvi kým ich hodíte medzi ostatné prádlo do práčky (a nie vždy mám čierne prádlo na pranie🙆♀️🤷♀️)
4. Na chalupe mám s tým tiež dosť veľký problém keďže tam práčku nemáme, holt prať v rukách stále dookola🤦♀️ (skončila som tam pri vložkách)
Toť moja skúsenosť 🙃
ja mam doma kalisok aj nohavicky, nohavicky mam od modibodi, aj jedno aj druhe je lepsie ako tampony a vlozky
Ja som najprv frčala na Snuggs, ale možno hlavne preto, že o iných som nepočula. Teraz som však vyskúšala Perties - Bathory a vyhovujú mi viac kvôli prirodzenejšiemu materiálu aj veľkému výberu dizajnov danej značky. Za mňa jednoznačne Perties!
Kód vyššie mi nefungoval. Tak som kúpila bez neho, našla som nejaký menší, a za nákup dostala 20 % zľavu na snuggs. Ak by ste niektorá využili, páči: FRIEND-6443PR4
@mirpet prosím vás prišiel aj vám kód na snuggs nohavičky, mne tento nefunguje. Ďakujem krásne 🙂
@mojenervyoh je mi luto,nemam zlavovy kod,neprisla mi ziadna zlava
Baby, mám Perties. Vždy ich najprv vyzmykam v studenej vode, potom ich dám prať na 40 bez aviváže. Ostal mi tam po praní fľak od krvi. Viackrát boli prane, nezišlo to. Myslíte si,že sa toho dá zbaviť?
@mojenervyoh do zajtra by mal na snuggs fungovat kod ZANETA15