Menštruačné nohavičky Perties - skúsenosti

monees
2. mar 2021

Ahojte, chcela by som počuť Váš názor na menštruačné nohavičky Perties. Máte niekto skúsenosti s nimi? Ďakujem vopred za každú radu.

kataina
2. mar 2021

nemáme, budešprvá, daj vedieť 🙂

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monees
autor
6. mar 2021

@somtoja22 jej, ďakujem ti za takú pozitívnu recenziu. Skúsim aj ja a dám vedieť 😛

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
markusik2006
6. máj 2021

Objednala som aj keď cena pomerne vysoká ale bola som milo prekvapená
Ja som kúpila model BATHORY prioritne na noc
Splnili očakávanie!!!
Určite by sa zišli ešte jedni na striedačku, nakoľko ich je potrebné hneď preprať v studenej vode a potom v práčke
Tento model si neviem predstaviť nosiť cez deň lebo sú pomerne hrubé a zrejme by ich bolo cez nohavice vidieť (hlavne na pudle 😀 )
Takže za MŇA určite ÁNO

monees
autor
6. máj 2021

@markusik2006 ďakujem za názor. Tiež už mám nohavicky od nich a som naozaj spokojná. Za mňa tiež na noc super... Na deň som si vzala nový model.. Také ružové.. Ale už si nepamätám ako sa volali

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissi7
10. máj 2021

Perties nohavičky som distala od manžela k narodeninám a teda prekvapil ma na plnej čiare, ako prekvapili aj samotné nohavičky. Roky som používala cez deň tampóny, v noci vložky a trochu som sa obávala pocitu vlhkosti, či až mokra, keďže mávam veľmi silnú menštruáciu. No nič také sa pri nohavičkách nestalo. Pocitovo to bolo super, a najmä žiaden stres, že musím meniť tampón každé dve hodiny, čo niekedy bol problém, keď som akurát nebola doma alebo niekde, kde bola možnosť ísť na toaletu… Nohavičky perties sú top! Mám ich celý deň a všetko je v poriadku. Všetko udržia, stíhajú absorbovať, žiaden nežiadúci zápach… Mám aj Bathory a tie sa mi páčia ešte viac. Najmä na noc a prvé dni silnej menštruácie sú skvelé. Treba rátať s tým, že nohavičky dlhšie schnú a preto odporúčam zakúpiť si viac kusov.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivka501
2. aug 2021

@monees Nemam o com...úplná topka. Mam aj ine ale neda sa to ani porovnat. Najviac ocenujem to, ze necitit vlhkost ani po par hodinach nosenia aj pocas prvych dni. Jedina nevyhoda je to, ze sa dlhsie susia takze treba aspon troje. Ja planujem urcite este objednat.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
merlinja
4. nov 2021

@sissi7 to si neviem vôbec predstaviť. Ako to periete? Osobitné, či aj s iným prádlom?

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivka501
6. dec 2021

@somtoja22 ja som len poznamenala, ze treba aspon troje aby sa stihli susit...

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianeta
7. dec 2021

No a mňa zasa zaujíma, či to len tie nohavičky si dáte ,alebo aj vložku či tampón? Nemali ste z toho prvý krát blbý pocit?

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janeyre
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janeyre
23. jan 2022

@monees

Zdravim, mam cerstvu skusenost. Mam problem po porode s inkontinenciou pri behani a kupila som si teda saforelle menstruacne nohavicky, ale skoncilo to neuspesne, nestacili, tak ich mam na menzes iba. Co vsak je uspechom je ze som po dlhom case chcela byt koncene v suchu pri behu a teda hladala take menstruacne nohavicky co by ponali co najviac tekutin a zvazovala som medzi perties a modibodi. Nakoniec zvitazili perties beli.
Som 160cm 48kg a kupila som M. Co mi uplne sedi. Su neskutocne na beh. Samozrejme ich budem nosit aj pri menzese. No konecne som bola pri behu sucha. Odporucam ich. Ak teda mate pochybnosti. Robila som si prieskum skoro vsetkych nohaviciek tohto druhu pomer cena absorbcia a aj pranie. Mobidobi sa musia prat ako vlna, co ma trosku odradzalo. Takze este 1perties a budem uplne v klude 🙂 snad som vam pomohla.

admontis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
admontis
26. jan 2022

Mojou prvou značkou menštruačných nohavičiek, ktoré som vyskúšala, bola Saforelle.  Síce na mňa z každej strany vyskakovali reklamy na Snuggs,  nedala som sa nalákať, pretože žienky v mojom okolí nemajú s touto značkou vôbec dobré skúsenosti. Siahla som po Saforelle Culotte, nakoľko poznám ich intímne krémy a gély. Na začiatok mojich dní boli nohavičky ako tak dostačujúce. Počas silných dní sa vôbec neosvedčili.  Savá vrstva po krajoch prepúšťa a je krátka (Za mňa na noc neideálne.)

Nevzdala som to, pátrala ďalej a objavila značku Perties. Zaujalo ma hlavne, že sa jedná o slovenský výrobok a že majú na výber rôzne strihy, ktoré aj pekne vyzerajú.Po dlhom rozhodovaní ( ich modely sú naozaj krásne) som si objednala BATHORY a BELI.  Musím povedať, že som bola veľmi príjemne prekvapená.  Perties vydržali celú noc a nemala som pocit vlhka, čo je úžasné. Počas silných dní som bola absolútne v bezpečí a nemusela sa  strachovat či nepretečiem.  Moje očakávanie splnili na jedničku. Sú maximálne pohodlné a nepretečie ani kvapka. Výborne sedia a materiál je kvalitný. Odporúčam aspoň 2ks aby stihli uschnúť.  Čo kvitujem je fakt, že savá časť  je skoro po celej dĺžke (vzadu predĺžená). Bežne nosím veľkosť L, tu som zvolila veľkosť XL.Jediné čo ľutujem je, že som ich neobjavila skôr.  Táto investícia za to pohodlie určite stojí. Objednala som rovno aj na strednu a slabu menštruáciu.

https://perties.sk?pkey=DNDMMQEJCM

monees
autor
29. jan 2022

Ahoj, aj ja chcem napísať svoju skúsenosť. Pre mňa sú najlepsie nohavičky. Nosila som tampóny ale od kedy som skúsila Nohavičky, tak už by som nemenila. Používam perties, mam viac modelov, lebo som sa nevedela rozhodnúť,pacilo sa mi viac. Najviac som spokojná s tými novými Elly a Beli. Nepreteču, citim sa pohodlne a bezpečne.mam silnú menštruáciu a po pôrode aj miernu inkontinenciu a tieto nohavičky sú to najlepšie na trhu. Za mňa odporúčam

lilke
31. jan 2022

Poradíte? Otázka na tie, ktoré máte perties. S akým práškom periete? Lebo v pokynoch bolo písané, že nemá obsahovať glycerínové mydlo, upcháva póry na absorpčnej vrstve. Používam persil, v zložení je písané iba mydlo. Netuším, či sú rôzne druhy mydiel, či je persil vhodný.

monees
autor
31. jan 2022

@lilke ja používam detský prášok a mam aj na športové oblečenie

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atlantaga
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tichanska1
5. apr 2022

Tieto nohavičky som vyskúšala a teda neľutujem. V porovnaní s inými Jessa Nature z DM drogérie sú oveľa lepšie, nepremokavá vrstva je oveľa dlhšia, naozaj ochránia aj v prvých dňoch menštruácie. Navyše ich desijn je absolútne perfektný, sú vyššie a stiahnu aj vykúkajúce bruško. Určite odporúčam tým babám, ktoré váhajú.

vejaga
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mousegirl
9. sep 2022

Baby tie, ktoré máte model Bathory- ako sedia veľkosti? Ja som presne na rozhraní M a L podľa ich tabuliek a neviem sa rozhodnúť ktoré objednať. Normálne by som objednala skôr väčšie ale nechcem aby mi pretekali… su strihane tesne okolo stehien/pretekajú vam ak su vam voľnejšie? Ďakujem 😁

caramba12
21. sep 2022

@mousegirl Aj ja som sa dala prehovoriť na Perties Bathory a som spokojná. Na stehnách by asi nemali byť voľné. Mne zatiaľ nepretiekli. Sú úžasné.