Ahojte nejake recenzie na Jessa z DM?
Ci radsej snuggs?
@ysseba ved to ze za cenu snuggs mam 2ks jessa, potrebujem na doma na prvu noc lebo ma to nebavi uz spat na podlozke , u mna prva noc je hrozna jak porod neviem ci mi snuggs postaci aaaaah😪
Učíte by som odporučila menštruačný Kalistek
@andrea_prestastna daj si vlozku/tampon/poharik a nohavicky. Spolu urcite postacia.
@simsalabim tampon ani za nic, uz som mala sok viac nechcem.
@fauko nemam som 10m po porode a prvy den je des ale potom uz nic max 4dni menzes a skoro ziadny
Ja mam podobne silnú ms. Používam na noc perties model Bathory a konečne sa normálne vyspím počas MS. Nikdy nepretiekli. Sú drahšie, no za tie kľudne noci mi stoja.
@andrea_prestastna obavam sa skusit na noc menstr. nohavicky. a Snuggs by som sa bala uplne. ked som si ich raz vymienala na wc, spinave som polozila na dlazbu, samozrejme nei touvnutornou stranou, ale tou vonkajsou. nahodne som ich o zempritlacila a normalne krv zostala na podlahe, v strede latka pretiekla, a to boli take s tou savostou pre silnu ms. 3 kvapky.
mam este Perties a vyzeraju byt lepsie, no su menej pohodlne. maju hrubsi pas od okraja po okraj, cize az k pasu. urcite je to vnutro ine, hrubsie a tie co mam su konkretne s vysokou savostou, aj vysoky strih. nepacia sa mi vzhladovo, co mi je jedno, no mala som take aj v robote a okraj nohaviciek ma odrel. nie celkom su na vine tieto nohavicky, lebo to sa mi stava aj s klasickymi pocas ms. jednoducho je moja koza akasi citlivejsia. teoreticky tieto by vedeli vydrzat zrejme aj vela. no mam obavy ich vyskusat, tak to robimniekedy tak, ze si do nohaviciek vlozim vlozku, ale len taku uplne najobycajnejsiu.
a teda to najhorsie trva tak max 24hod. potom uz mozem v pohode aj snuggs bez vlozky.
a mam Perties aj jedny take svetlejsie a tie maju lepsi strih a su pohodlnejsie.
na noc amm dvoje, ese asi jedny kupim a na den si kupim nejake ine.
@kikavadi mám tie isté,určite stoja za tie peniaze 👌a to mám extra silnú menštruáciu a "pretekam" pravidelne☹️🤦
Ja mam aj snuggs, aj jessa a rozdiel nevidím, možno tak v dizajne nohavičiek
kamoska ma vyskusanych viacero znaciek, odporucila modibodi, mam ich a su skvele. mala som predtym z lidla a tie boli priserne tvrde, tieto su makke, vnutri je vlna, dlho vydrzia, mam pocit sucha, necitim nijaky pach, fakt som spokojna.
Aj ja odporucam Perties Bathory, konecne spim a sedim pocas menstruacie normalne ako clovek, mam ich uz vyse roka a zatial klop-klop ani raz ma nesklamali.
@andrea_prestastna aj ja odporúčam Perties Bathory
@andrea_prestastna ahoj, myslis jednorazove jessa z DM? co je tam myslim 14 ks?
ja ich pouzivam, podla mna su ok, ine jednorazove som neskusala. ale neviem, ci su priamo menstruacne, ci inkontinencne. ja mam velmi silnu ms 2 dni (mam liecbu, predtym som mavala silne krvacanie aj 3 tyzdne a jessu som maximalne vyuzila). pre mna je to velke zvysenie komfortu
@janetinka27 jessu myslim ale nohavicky nie vlozky
@andrea_prestastna ano, take gate, tie som aj ja myslela. ja ich pouzivam, je to trochu smiesne, take bombardaky, ale mozem kludne spat :D
@andrea_prestastna teraz ma Perties akciu 1+1 zdarma.ja (za dceru)ich odporúčam
Ja mám Jessa a som veľmi spokojná, mám savoť 5 zo 6 takže na normálnu až silnú menštruáciu a som veľmi rada, že ich mám. Plánujem si kúpiť ešte 1 do zásoby, lebo nie sú drahé a sú veľmi kvalitné. Nikdy som z nich nepretiekla a od snuggs mam len plavky, ktoré majú savosť len 1, ale tak to má väčšina tých plavok len o Perties viem, že majú silnejšie takže tie plánujem kúpiť, ale inak som z týchto nepretiekla a to som mala dosť silnú ms, chodila som pravidelne na WC oplachla vodou a znova dala. Je dobré mať ich viac, ale aj s jednými som prežila. A už keď som ich mala na konci ms tak som bola aj viac ako 4 hodiny vo vode a všetko OK. Takže za mňa spokojnosť u oboch 🙂
@andrea_prestastna mám aj aj a jediný rozdiel v nich vidím v cene. a farbe 😃
@andrea_prestastna Ja mám Snuggs a som veľmi spokojná. I keď popravde - sú to moje jediné menštruačné nohavičky a neviem to porovnať s inými...