Menštruačné nohavičky

heymissg
30. dec 2024

Ahojte dievčatá,

Chcela hy som sa opýtať na vaše skúsenosti s menštruačnými nohavičkami. Ja nad nimi rozmýšľam ako nad doplnkom ku kalíšku na prvé dni/noc. Oplatí sa to? Ktoré značky sú naj?

Ďakujem

patus_2
30. dec 2024

@heymissg ako doplnok ku kalisku sú skvelé. Samotné iba pri končiacej menštruácii. Ale pri kalisku je to super, nemusíš vôbec riešiť, keď kalisok mierne pretečie, máš istotu. Ako doplnok ti postačia aj lacnejšie, napr. Love luna, dorina, mark and Spencer...

heymissg
autor
30. dec 2024

@patus_2 super ďakujem🙂 do samých by som nešla🙂

patus_2
30. dec 2024

@heymissg a ku kalisku úplne postačia aj také tenšie, s dvoma kvapkami. Sú aj priedušnejšie ako tie na silné krvácanie.

sorciera24
30. dec 2024

@patus_2
@heymissg ja mam perties a teda nepotrebujem k tomu ani kalisok, vydrzia cely den aj pocas silnej menstruacie....(takže existuju aj take, nielen na koniec ms)

19daniela90
30. dec 2024

Ja mám presne tak isto ms nohavičky ako doplnok ku kalíšku. Mám nohavičky z dm. Som spokojná.

albi12
30. dec 2024

Lindex, snuggs.

dzescebuly
30. dec 2024

@heymissg ja mám perties Bathory a sú vynikajúce

benit
30. dec 2024

Dcera ma snugss na noc. Chvali si velmi

mery333
30. dec 2024

Perties - slovenská značka a konkrétne model Báthory. Fakt najlepšie. 🙂
https://perties.sk/produkt/bathory-extremne-vys...

muchotrafka298
30. dec 2024

Ja ich pouzivam uz 4 roky, mam od firmy DIM (u nas sa predavaju pod znackou Bellinda). Mam 10 ks denne aj nocne. Som s nimi spokojna, nosim ich pocas celej menstruacie. V prve dni, ked mam silnejsie a v noci nosim "nocne" aj pocas dna. Pre moj vlastny komfort je u mna maximum 10-12 hodin, viac nie.
Ich nevyhodou je to, ze pomaly schnu, treba mat viac kusov. Nestaci mat 1 ks, treba aspon 2-3. Periem ich v ruke a nasledne potom po skonceni cyklu vsetky naraz v pracke, nezapinam pracku kvoli 1 nohavickam.

heymissg
autor
30. dec 2024

Ďakujem Vám dievčatá za odporúčania. Idem teda vyberat🙂