Menštruačné nohavičky

7. okt 2023

Vie niekto odporučiť kde kúpim menštruačné nohavičky, ktoré by boli z dnu iné ako čierne? Žiadne menštruacné nohavičky sa nedajú prať na 60 stupňov? Zdá sa vám to hygienické do 60?

petamich
7. okt 2023

pouzivam menstruacne nohavicky a ked ich periem pridam sanytol dezinfekciu na pradlo 🤷‍♀️ neriesim a zial nepoznam take, co nie si zvnutra cierne

hederamonstera
7. okt 2023

@petamich prosim ta, kolko ks treba na jednu ms?

petamich
7. okt 2023

@hederamonstera ja mam teraz 4 ks a obcas mi to nevyjde, lebo musim prat pocas a nie uplne rychlo to schne (mimo leta) a dalsi den potom nemam, lebo ten prvy den, ked mam najsilnejsie hned potrebujem 3 ks (doobeda, poobede, na noc), chcem si este dokupit 1-2 ks, to za predpokladu, ze teda ratam s tym, ze nic ine nepouzijem

vcera som inak videla v Primarku za dobru cenu a viacere druhy, tak rozmyslam, ze otestujem

hederamonstera
7. okt 2023

@petamich dakujem. Rozmyslam nad nimi ale neviem si to predstavit v ten prvy den🙈

elzus
7. okt 2023

Mne dáva teraz na fb snuggs reklamu za 17 e na skúšku s kódom NASKUSKU prvý nákup

prosimopomoc
7. okt 2023

Prosim vas, mam odveci temy otazku ale predsa. Postrehla som jednorazove nohavicky always, ma s nimi niekto skusenost?
Volaju sa always zzz (obal maju cierny ako klasicke nocne)

petamich
7. okt 2023

@hederamonstera vydrzia dost 🙂 minimalne super sedia, takze ked aj si to este poistis ten prvy den napr. vlozkou alebo tak, tak v pohode, ja si na noc davam ale fakt toho zvladnu vela

tomatooo
7. okt 2023

Baby ja si to neviem predstaviť 🙈 necítite zo spodu vlhkosť? Ja len keď mám 2 hod vložku tak som zaparená 🙈

denkabemommy
7. okt 2023

@tomatooo nie, nie je cítiť vlhkosť ani ten pocit zaparenia ako pri vložkách. Mám snuggs, lindex a jessa z dmky. Za mňa super všetky 3 značky. Rozhodne odporúčam prejsť na nohavičky 👌👌

tomatooo
7. okt 2023

@denkabemommy vyskúšam, ďakujem 👍

tinka8512
7. okt 2023

@denkabemommy mne jedine vadi ta predstava ze to "nosim so sebou" lebo vlozku hned vyhodim ale tu co, jedny nohavicky cely den na sebe s tou krvou? Aj ked mne by sa asi hodili,kedze mam IUD a tej krvi je malo,ale aj tak si to neviem predstavit...

krasolienka1
7. okt 2023

Ja mám z Alí a sú zvnútra sive

luccija
7. okt 2023

@elzus áno, ale už mali len xxs tiež som si chcela konečne prvé kúpiť.
@petamich nesmú ísť do sušičky?ako vieš kedy ich už máš vymeniť cca ako dlho sa nosia jedny pri silnom menzese koľko hodín?ešte nikdy sa nestalo, že by si pretiekla?
@tinka8512 aj ja mám z toho blbý pocit, že baktérie sa budú množiť a či to nesmrdi?ale čítam samé chvály a chcem ich vyskúšať aj, keď mám silný menzes uvidím.

ivana11155
7. okt 2023

@petamich môžem takú blbú otázku? To keď meníš, ráno, poobede a na noc, to v robote si meníš ms nohavičky. Či celý čas čo si v robote v prvých dňoch ti vydržia jedny nohavičky? Úprimne, čítam tu stále samé chvály ale neviem, pozerala som už v DM rôzne znacky ale nenasla som odvahu to kúpiť.

petamich
7. okt 2023

@luccija vies co ked zacnem mat taky akoby pocit vlhka a ked som napr. na wc a vidim, ze uz to horsie vsakuje tak menim ale v zasade uz to mam aj odpozorovane tych 5-6 hodin vydrzia urcite aj ten najsilnejsi den a potom uz v slabsi den pokojne dlhsie a hej uz sa mi stalo, ze som pretiekla resp. mala som kusok spinave gate, tak som rychlo vymenila, ci smu ist do susicky neviem, nemame, tak som to neriesila 🙂 a teda nikdy nemam pocit, ze by som smrdela, ja ich predpieram pred pranim a to je jedina neprijemna cast, co niekto nemusi zvladat 🙃 po porode uz nemozem velmi tampony, jednak mam oslabenu stenu a tie OB smyklave mi vypadavaju a aj teda mam celkom mykozy potom, s gatkami ten problem nemam
@ivana11155 hej, nosim so sebou take to vrecko nepremokave alebo len sacok zatvaraci, tam mam nachystane ciste a tam dam potom aj tie spinave, ked mi vyjde prvy den a som v praci, tak po-obede musim menit urcite - ja mam Snuggs, Perties a z Aliexpress, tie z Aliexpress su super v pomere cena/vykon ale tie Snuggs a Perties su take poddajnejsie a lepsie sedia

vkatush
7. okt 2023

Nemali snuggs aj nejaké farebné varianty? Béžové, červené a také ? Sa mi zdá, že boli aj také na výber, keď som kupovala.

Ja mám snuggs 3ks, som veľmi spokojná, ale prvé dni nosím aj tampón, lebo mám extra silné.

Kamoška nosí len nohavičky už niekoľko rokov a nevie si vynachváliť.

A do sušičky by nemali ísť, lebo sa rýchlejšie ničia a nebudú potom dobre sať (ale párkrát sa mi stalo, že som sa pozabudla a skončili v sušičke, ale naozaj len párkrát a sú v pohode).

0silvia0
7. okt 2023

@petamich ta krv sa tam nerozklada ako pri vlozkach? Ja pouzivam kalich, mne vyhovuje, menit urcite nejdem za nohavicky, pytam sa len zo zvedavosti.

denkabemommy
7. okt 2023

@tinka8512 tak ako si vymeníš vložku, môžeš si prezliecť aj nohavičky, dáš ich do uzatvárateľného sáčku, i keď tých 8h vydržia v pohode jedny, bez zápachu alebo pretečenia -v mojom prípade. Ja som sa s vložkami cítila vždy špinavá, aj s práve vymenenou, aj kalíšok som skúsila ale mne osobne nevyhovoval, nohavičky sú za mňa naozaj super riešenie, až mám z MS radosť 😊

denkabemommy
7. okt 2023

@0silvia0 nie nerozkladá sa tak ako pri vložkách, respektíve nesmrdí to tak ako vložky, keďže vložky prešli samotné kadejakou chemickou úpravou +je to jeden veľký plast, v ktorom to "zatuchne"

denkabemommy
7. okt 2023

@tomatooo jessa sú najlacnejšie okolo 13€ stoja, takže to ani peňaženku nebolí, ale tie sú skôr na posledné slabšie dni, na takú normálnu sú podľa mňa lepšie tie lindex alebo snuggs

luccija
7. okt 2023

@petamich áno, s tým rátam, že ich musím preprat teraz prezliekam pravidelne plachty s 2 nocnymi
vlozkami už skúsim čokoľvek.

@denkabemommy tak radosť z menzesu nemám, ale snáď mi ho nohavičky spríjemnia🙂

nevenka
7. okt 2023

@petamich ktore z Ali mas? Nejaky link, prosim?

ailiba
7. okt 2023

Ja mam z dm drogerie a som spokojna. Maju aj kremove, ale zvnutra, neviem, ake su. Ja ich pouzivam hlavne v noci. Za mna super. Ak bola velmi silna ms po poride, tak poistit to vlozkou.

31zuzi
7. okt 2023

Ja používam nohavičky Perties, nedám na ne dopustiť, mávam silný menzes ale vydržia aj osem hodín ,že som ich neobjavila skôr,tie kľudne noci bez fľakov a pretečenia sú top .Mám Bathory a Lada

prosimopomoc
7. okt 2023

@31zuzi bathory je super nazov pre menstruacne nohavicky 😄

31zuzi
7. okt 2023

@prosimopomoc áno názov ako stvorený pre ne 😀😀

kajka100
7. okt 2023

@petamich poprosila by som aj ja o radu, ktore máš z Aliexpress? Pozerala som ze ich je tam veľa.

jarnajar
7. okt 2023

Mňa zaujima, či zvládajú aj nárazové krvácanie. Ja mám totiž ten problem, že v noci obvykle nič a keď sa ráno postavím tak to vložka niekedy nezvládne.

31zuzi
7. okt 2023

@jarnajar áno zvládajú,a tam by som odporúčala Zn.LADY

petamich
7. okt 2023

@nevenka @kajka100 ja mam tieto, maju tu savu vrstvu taku inu ako napr. Snuggs, je aj hrubsia aj ina ale inak su podla mna fajn za tu cenu, len odporucam kupit o minimalne cislo vacsie ako nosite standardne (ja som vtedy objednala 3ks na skusku)
https://a.aliexpress.com/_mLIVB0K