Dobrý večer. Prepáčte, ze otravujem ja len, ze ktoré nohavičky máte aku značku a ako ste spokojné? Chcem si jich kúpiť, lebo som mala sekciu v 2021 a az teraz nedávno mi po 26 mesiacoch od poslednej menštruácie naskočila opäť a tie krámy sú hrozne, ved som uz 5 gatky do kosa vyhodila.... Stále pretečiem a keďže son zdravotník tak moj šatník je 80% biele alebo svetlé prádlo spodné a moje naj nohavičky, co som predtým používala cez menštruáciu v práci, sú fuč 🤦♀️ lebo jim ani 90 nepomohla 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ proste neviem, ci za 2 roky prestali vyrábať kvalitné vložky ci vážne mam ja tak brutálne silné krámy, ze každá vložka pretečie 🤦♀️ o bolesti ani nepíšem, ale tak asi vážne kúpim tie nohavičky si, len neviem ktoré. Hľadám, čítam... Vlozky ma prestali baviť od dnes... Pol balíka za pol dna a jedne nohavičky aj tak špinavé... Poraďte.
Ďakujem
@aneta129 podľa mňa lepšie ako Snuggs, ale treba asi vyskúšať, mne vyhovujú, https://perties.sk/
skus pozriet tiez na sovick maju aj na extra silnu menstruaciu
@aneta129 ja mam perties "Bathory"👌
@aneta129 dcéra má odksusane rôzne, ale na silnú menštruáciu jedine Perties a značky Bathory a Heidi, a keď už jej konci tak používa nohavičky od Snugss, ale pri tých od perties nepretiekla nikdy, to bola asi najlepšia investícia čo som jej kúpila
Ahoj, ja som kúpila slovenskú značku Perties. Majú viac druhov na rôzne fázy menštruácie. Ja mám tiež silnú a fajn sú Báthory prípadne model Lada.