Boli ma chrbat ako keby som mala dostat ms uplne menstruacne bolesti, mam to od 5-6 dpo a dnes mam 8dpo. Tento cyklus beriem inofolic. Mali ste nkekto taketo priznsky a boli ste tehu? Alebo sa so mnou telo len hrá?
@andrejkap123 ja mám také bolesti podbruška a krížov tento cyklus asi 3-4dni od ovu a MS mešká 4ty deň. Nikdy som nemala bolesti od ovu, prechladnutá niesom určite. Jedine dnes sú bolesti trošku miernejšie 🙂 uvidím čo z toho bude 🙂
@mar_tina777 a test ? 🙂))
@andrejkap123 na to je ešte skoro niekedy nabuduci týždeň spravím ak nepríde MS 🙂 každopádne dam vedieť. 🤗
@mar_tina777 ak ti ms meska 4 den ved to uz je davno cas na test nie???
@andrejkap123 všetko ma svoj čas, aj dr radi pre presný výsledok testovať minimálne týždeň po vynechaní MS 😊 ono aj keby bol duch už teraz, tak stále sa môže spustiť MS koli biochemickému ktoré je bežné, radšej počkám ako zbytočne loviť duchov na testoch.😊
@andrejkap123 ahoj čo to nakoniec bolo ? 🤔
@nikolinka2021 ahoj 🙂 8. Aprila nič 🤣. Ale po Vianociach som uz čakala ms, stále ms krce.. ziadny test som nerobila… ale kazdy vecer som si hovorila ze uz to musi prist ze citim ze to pride. Ked po 3 dnoch sa nic nedialo, urobila som si test a jemne pozitivny 🙂 … na dalsi ten som zacala spinit a to trvalo 4 dni. Ale testy poooomalicky silneli. No a tyzden dozadu sa nam narodilo babatko 🙂. Čiže ms krče (aj silné) mozu znamenat tehotenstvo. Ale nebolo to tyzden po ovu ale uz v case ms.
No a snazili sme sa vyse 2 roky bezuspesne. Ziadny pozitivny teh. test. Ak neratam chybny/falosny mamatest 🙈😀🤣
@andrejkap123 mne sa to občas stáva a teda vôbec to nesúvisí s tehotenstvom 🙂 ale samozrejme to neznamená že u teba to nemôže byť inak.