Ahojte kočky, dnes som 35DC a nič, nad ránom nemôžem spať mam bolesti ako pred ms, kŕče ale cez deň nic, bolia ma kĺby...inak nič....čo to môže byť? Nejaký zdravotný problém alebo tehotenstvo? Vďaka 😉
Ahoj...ja som dnes 34, pobolieva ma brucho i prisa ako pred ms a nic...a to mam cyklus posledme 4mesiace posunuty na 27-28dni...dnes som si uz aj testy kupila a negativne... prave pijem cervene vino...a verim, ze tehu to nebude...lebo to by uz musel byt fakt zakon schvalnosti a neviemcoho... kup si test...
Inak, klby ma bolievali aj pred chorobou
@catherinah ešte nie zdalo sa mi to skoro ale zajtra ráno skusim.
@katka253111 ja dúfam že to nebude nejaký ženský problém, to už skôr tehotenstvo prijmem
@bersi757 skús. Možno sa len nemôžu rozbehnúť.
@catherinah uvidím 🙂 skúšala som kadeco horúcu sprchu, pohyb... No a nejde to...
@bersi757 u mňa je to normálne. Vždy bolesti pred aj niekoľko dní. Môžeš mať cystu.
@bersi757 nuz u nas sa nejako s tehu nerata velmi... hmmm... a kramy mi nikdy nemeskali ani ked som tehu bola predtym...proste na den presne ako mali prist som dostala 1denne spinenie...ale na chlp presne... :( taky nezvyk...uz som si dala aj 2pohare cerveneho vina... a tiez verim, ze na 34dc by uz test neklamal...kolajnicka je jedna...a snad aj zostane
Ja som take bolesti mavala tiez a zistili mi endometriozu...☹
@bersi757 no ako test? Ja som dnes nerobila, vcera som si dala 2pohare cerveneho vina a kramy nikde... kurnajs :( ale brucho pobolieva a prsia tiez fajne
@linaya juuj to je mi luto :( a priznaky si ake mala
@linaya ci len bolesti ako pred ms a pocas nej
@katka253111 test negatívny ale žiadna zmena stále nič :/
tak chod k lekarovi, mozes mat aj cystu
@katka253111 nedarilo sa mi otehotniet a bolesti pocas ms a par dni pred nou....
@bersi757 tak sme na tom rovnako... ja skusim este zo 2dni vydrzat a spravit dalsi... a h
@bersi757 nevydrzala som...spravila som teraz rano... vid vysledok...ani duch tam nie je...na jednej strane som aj rada, ze nie som tehu, na druhej sa obavam, preco neprisli :( ked doteraz vzdy chodili ako hodinky a to aj po porode :(
@katka253111 ja toto isté čistý test, citala som že niekomu až v 6tt ukázal....ja mam pocit že už už sa pustia a stále nič....
@bersi757 to by Ti už mohol veru ukázať. Záleží, kedy bola ovulácia.
@catherinah ved to neviem, nikdy som to neriešila.... Pretože sme si povedali že ak babo príde príde ak nie este sme netlačili ...a teraz toto... Ale rada by som bola 🙂
@katka1981 a tie bolesti boli silné, či len také pobolievanie? A boli úplne bez krvácania / špinenia?
@bersi757 už Ti neostáva nič iné, len lekár alebo čakať. Ale ja by som to nevydržala 🙂
Môžeš mať cystu, alebo Ti zoberie krv na HCG.
@catherinah pracujem mimo svojho trvalého bydliska kde mám aj lekara, nieje také mozne hneď ho navštíviť... Pockam pár dni, a ak nic budem musieť
@catherinah, akoby som mala dostat MS, ale krv nikde, ani spinenie.
@bersi757 robila si si test?