Menštruačné bolesti bez menštruácie

14. nov 2024

Ahojte na gyn pôjdem len sa veľmi bojím chcela by som sa spýtať co môže byt príčinou. Bolesti mam už od pondelka. V utorok som mala dostať menštruáciu no neprišla. Bolesti sa každým dňom stupňujú. Test vychádza negatívny tehotná nie som. Iné príznaky nemám. Močenie v poriadku. Som už zúfalá. Som matka samozivitelka bojím sa možnej hospitalizácie vždy som bola zdravá netusim co môže byt. Tabletky som nebrala to problém nerieši keď utlmim bolesť. Každý mesiac hodinu pol hodinu pred nástupom ms cítim bolesť po nástupe prejde. Ale toto,, neboli to silno ale boli to viac hodín vkuse potom pauza a zase. V noci som sa zobudila na to ráno vstanem prvé čo cítim je bolesť. 😔

luccija
14. nov 2024

Dostaneš menzes nestresuj ..neprechladla si?
Kedy si bola na prevencii nemáš cystu?

autor
14. nov 2024

@luccija nemala som nič bola som v júli. Prechladnutie cítim väčšinou v močení teraz je to OK. Každá bolesť má dôvod len neviem aký je tento

luccija
14. nov 2024

Mňa niekedy bolí ťahá podbruško týždeň pred menzesom tak držím palce neobávala by som sa dopredu daj si magnézium na uvoľnenie svalstva

luxus10
14. nov 2024

vek? stres? mozno mas nizku hladinu progesteronu na spustenie mc...ak bude meskat 7 dni, k lekarke, nech ta pozrie, prip. vyvolavcka...

majamat
14. nov 2024

cysta sa ti moze urobit aj v danom cykle. cize mohal sa ti urobit po ovulacii a teraz robi problemy. niekedy praskne, ked pride ms.

andaluzia12
14. nov 2024

Ja som mala niečo podobne. Pondelok mala prísť MS, neprišla, utorok test - negatívny.. bolesti stále, do konca týždňa.. v pondelok test - pozitívny 😂😂