Dobrý deň, chcela by som sa poradiť ohľadom silných menštruačných bolestí. Doteraz som na ne používala Voltaren čapíky, jediné čo mi naozaj pomohlo prežiť tieto dni a normálne fungovať, lenže gynekológ ma informoval, že sa prestali vyrábať a predpísal mi Indometacín čapíky, z ktorých mávam vedľajšie účinky ako je silná bolesť hlavy a navyše na bolesť veľmi nezaberajú. Tabletky si dávať nemôžem, pretože z nich zvraciam. Nemáte nejaké tipy na lieky, ktoré účinne zaberajú? Ďakujem pekne, veľmi by ste mi pomohli
presne toto má moja dcéra...príšerné bolesti a zvracanie..študuje v Košiciach a býva v podnájme..naposledy si musela volať záchranku ráno o 3.30,lebo jej bolo na odpadnutie od bolesti,,tabletky nezaberaju žiadne,hormonálnu antikoncepciu kôli iným problémom nemôže...ulavý sa jej až po infuzii...ak má niekto nejaký typ ,čo by zabralo,tak budem rada
@michalka78 mne pomohli veľké dávky magnézia, ktoré mi nastavili po vyšetrení na neurológii kvôli tetánii
@michalka78 ja som to tiez mavala este na vyske. Mne zistili neskor endometriozu, cize to bolo tym.
Ja mam jediny typ, co som robievala, ze ked boli 2 kriticke dni, tak som si vzdy dala budik o hodinu skor a pri posteli som uz mala Flector. Hned dala a stala az o hodinu.
Lebo akonahle som stala a uz sa to rozbehlo, tak to som svornozky chodila a presne zvracanie aj prehananie. Nevedela som, co skor. Plus krce.
@cucica ked jej ano žiadne talbetky nezaberaju..jej sa ulaví po infúzii..je mi jej tak luto..a neviem ako jej pomôcť...povedali jej že sa to môže upraviť po tehotenstve...ale tak ešte len začala vysokú školu,predsa neotehotnie len kôli tomu...jej gynekologička je ten typ že chce liečiť viac alternatívne...bylinky,čaje,oddych-ale skúšala a nič... a nestresovať sa..to sa v dnešnej dobe dá?!....a hlavne ked začala vysokú školu-učenie,skúšky,cestovanie Trenčín-Košice.....
@blaazi inak to magnezko jej poradím...to by stálo zy vyskúšanie..určite jej zázrakom všetko nejprejde,ale keby sa to dostane do takého štádia že sa to dá vydržať,tak by bolo super...
@deadlylucy no tak aj toto si pozrieme...máte overene kde sa to dá kupiť?..či len pohladám na nete?
No ja pred porodom som steny tiez skrabala. Vela razy som si musela brat paragraf, co sa nedalo do roboty ist. Mne tiez cipky nejake predpisovali a potom jedine Flector. Take ze ibalgin a podobne veci, to nezaberalo vobec.