Menštruácia viackrát do mesiaca

adina252
17. mar 2021

Žienky ahojte prosím vás v novembri som bola na pohotovosti s tým ze mam bolesti a ms mi trvá už 2 týždne v tom mi skončila 30 tého novembra v decembri presne 30 začala a od vtedy som ju mala 2 krát do mesiaca teraz je to horšie vo februári začala 3 krát a teraz už neviem ako sa jej zbaviť mam ju už 4 krát v tomto mesiaci a gynekológovi som objednaná až na druhý týždeň keď ze mesiac čakám kým ma zoberie a na pohotovosti mi povedali ze sa čudujú ze som ešte unhounho vraj by som mala zmeniť gyn. No ale to je vedľajšie môžete mi povedať ci to už mala volaktora z vás? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 A keď hej co môžem čakať od doktora ďakujem pekne 🙏🏼❤️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
apolka77
17. mar 2021

@adina252 gynekológ ťa má zobrať ako akútny prípad Hneď ..
K problému,,,áno mala som to, šla som na kyret a beriem Duphaston

ab727
17. mar 2021

@adina252 no ja som mala niečo podobné,trvalo to skoro pol roka.Krvácala som napr 14 dní a 2-3 dni pauza,potom zasa 10 dní a 4 dni pauza...bolo to strašné.Ja sa ale liečim aj na hematológii,mám poruchu zrážania krvi.Nakoniec mi spravili kyretáž,ale nezistili nič.Potom sa to nejak upokojilo,odporúčili mi brať HAK,ale tú sme museli po 3 mesiacoch vysadiť,od vtedy som takýto problém nemala,ale ja mám kratší cyklus a aj dlhšie krvácanie

chrobacik41
17. mar 2021

@adina252 ahoj, ja mám niečo podobné. Mne v januári meskal menzes 13 dni, potom 21.1 sa dostavil, silný s bolesťami. A trva doteraz. 4.2 som išla k lekárke keďže už sa mi to nezdalo ze 14 dní krvácam. Dala mi norethisteron 10 dni som užívala 2krat 1tbl ale nezabralo tak mi potom dala 4krat 1 tbl som brala. Tiež nezabralo. 23.2 som bola na kyrete. A ešte stále krvácam. Od pondelka ( 15.3) mi dala antibiotiká a ešte ten norethisteron. Ale dnes mi doktorka volala ze ako sa mam tak som jej povedala ze stále krvacam síce menej ale krvacam tmavocervena krv ide zo mňa, v pondelok išla až cierna. Tak dnes mi zrušila norethisteron a predpísala antikoncepcne tabletky tak dúfam ze mi to už prestane lebo už som na nervy z toho všetkého. Všetko co bolo možné som si dávala aj alchemilku aj kapsicku pastiersku ascorutin citróny od bolesti mi zaberala no spa. Keď som bola toho 4.2 u lekárky mi povedala ze mi praskla veľká cysta aj v nemocke to potvrdili a ešte ďalšiu mi zoskrabali lebo keď som išla do nemocky od mojej lekarky tak som mala na ľavom vaječníku 5cm cystu. A minulý tyzden ma pozerala ze mam všetko v poriadku aj výsledky z krvi všetko ok a ja stále krvácam. Takze dúfam ze mi už bude lepšie. Určite chod hneď k lekarky si akútny stav aj mňa tak brali. Aj v nemocke najprv ze ma pošlú domov lebo mali veľa kyretov aj sekcií ale keď ma tam doktorka pozerala ako veľa krvacam tak.ma hneď brali na sálu. Takze volaj lekárke nech ta zoberie , nečakaj treba to riešiť hneď ! Držím ti palce nech sa dáš čoskoro doporiadku 😊✊👍

adina252
autor
17. mar 2021

@apolka77 no čoho sa bojím je ze presne po roku sa mi objavili tieto problémi od potratu jak som potratila... A áno vravia mi to všetci ale jak som volala gyn. Ze ci môžem prísť mi povedal vy už termín mate to počká Jako nechápem asi už aj sama že prečo som uňho... Len sa obávam ci tam nemám voľáke cisty alebo tak

chrobacik41
17. mar 2021

@adina252 a vymeniť lekára nepomôze? Ja som mala tiež obavy ci ma zoberú ale našťastie ma zobrali nakoľko to bolo akútne a da sa povedať ze stále som akútny prípad a teda nerozumiem prečo ta nechce zobrať skôr ako ti môže povedať ze to počká??? To mi chceš povedať ze ten lekar keby si krvacala prúdom tak povie ze to počká???a cysty môžeš mať, ako som ti písala jedna veľká mi praskla a ďalšiu mi dali prec pri kyrete 😮

apolka77
17. mar 2021

@adina252
@chrobacik41 inak mne pomáha zastaviť krvácanie rebricek, vyskúšajte po 3salke by to malo byť citelne...mne tiež nič nezistili z kyretu ten Duphaston mi ale pomáha aby som mala menzes raz mesačne a keď mám silné pijem ten čaj z rebríčka..

Gyn.urcite zmeň neexistuje aby ťa nezobral keď tak dlho krvácas...ja som krvácala podobne a dr.ma hneď na kyret poslala žiadne že m čakať,,,,veď strácas veľa krvi...kúp si Globifer Forte nech si doplnis železo a tiež ascorutin ak nepomôže určite neublíži...drž sa.

adina252
autor
18. mar 2021

@chrobacik41 bola som na pohotovosti v cera ešte večer... Ten prístup ma tak vytočil od primára ze som myslela ze ho asi ovalm vlacim po hlave dôjdem tam... S takými krcami a bolesťami a tak ma vyšetrí pri vyšetrení mi ešte hovorí ja mam pocit ze vy ste tu iba tak hovorím prosím? Jako ste normálny jasne budem chodiť sem len tak... Sme sa trosku po chytili sak jasne a dal mi zobrať krv a infuziu jak som mala infuziu došiel za mnou ten zmrd a hovorí mi ze pani P. Co ste ocakavi od tohoto vyšetrenia hovorím co čo sak asi aby ste ma vyšetrili to co je za debilnu otázku a on citujem JA MAM DOJEM ZE STE SI SEM IŠLI IBA ODDÝCHNUŤ no skoro ma ohlo hovorím áno bežné dávam 10 e na pohotovosti qby som si oddýchla lebo doma sa asi cítim sama keď ze bývam sama a bežné si nechávam pchať infuziu... Ako toto Trnavské zdravotníctvo by som kopla hlboko do.... Do teraz vru vo mne nervy

chrobacik41
18. mar 2021

@adina252 ach paneboze toto snáď nie je ani pravda 😡😡😡😡 ja musím teda zaklopať ja keď som bola v nemocke v Topoľčanoch na ten kyret nemozem povedať nič zlé, bolo nas tam veľa na kyret a všetci kmitali okolo nás ako fretky.a to potom ešte mali sekcie. Ale fakt perfektný prístup od sestriciek až po lekárov. Síce to dlhšie trvalo kým ma prijali lebo fakt nas bolo v ten deň veľa ale zvládali to.