Žienky dobrý deň.Chcem sa Vás opýtať na skúsenosti.Presne pred týždňom som bola na kyretaži(missed ab. 11tt) po zákroku som mierne krvácala len v ten deň potom už nie.No od včera som začala krvácať ale len tak ako pri menštruácii,dva dni pred tým som mala migrénu tak isto ako zvyknem mávať pred menštruáciou a mávala som také rezave tlaky v podbrušku no ako som včera začala krvácať tlaky sa uvoľnili a sem tam ma bolí driek presne ako pri MS.Ale pokiaľ viem MS sa má dostaviť po 4-6 týždňoch .Po týždni by bolo extrémne skoro ,nie?volala som Dr neviem sa tam dovolať...tak teda idem si medzi Vás po skúsenosti ,či je také niečo vôbec možné .Ďakujem za odpovede 🙏🏾
@tinnka0506 Ahoj, tvoja strata ma mrzí, viem ako sa cítiš (tiež mam za sebou MA v 11tt aj s kyretom).
Do týždňa by výstelka na riadnu MS podľa mňa určite nedorástla. Môže ísť ešte o dočisťovanie, no nepozdáva sa mi ta pauza, kedy si týždeň nekrvácala. Ja by som zašla priamo za Dr, keď nezdvíha, nech to pozrie, či náhodou neostalo dnu niečo čo nemalo.
@mamamasama ďakujem za odpoveď ...Mala by som sa asi začať est šetriť aj keď sa snažím ako sa len dá.
@mima172 no ja by som aj letela za Dr len môj lekár je v BB a ja v LC.Ale mám taký pocit ,že zajtra si dráhy bude musieť vybaviť voľno a zbehneme na kontrolu lebo mám z toho trocha stres.Tu v LC na pohotovosť nejdem po posledbej skúsenosti,keď som začala v tehotenstve špiniť ,dr ma kukol Sonoma bez toho jedného slova Povedal mi len tri vety: vyzlečte sa,oblečte sa a tu mi to podpíšte .Vtedy som na dobe počula ešte srdiečko....Nepovedal mi ani dôvod spinenia,ani či je v poriadku ani načo si mám dávať pozor vypýtal ešte 11€ za pohotovost a dovi.Takze tu v LC nikdy viac .Dúfam,že vo mne nič neostalo a že sa len čistim...Ďakujem za odpoveď
@tinnka0506 Och, fakt zlý prístup 🥺 Najlepšie bude, keď tam zajtra s mužom zbehnete. Budeš pokojnejšia, keď budeš vedieť, že je to v poriadku.
Inak, velmi odporúčam alchemilku, ja som ju pila po kyrete každý deň 0,5l na odporúčanie doktora a krásne sa mi všetko dočistilo a MS prišla presne na 28my deň od kyretu (po ňom som krvácala jemne 5 dní).
Držím palce 🙂
@mima172 veľmi krásne Vám ďakujem za radu,zajtra si alchemiku hneď aj zaobstaram .Dovolala som aj lekárovi,tak vslrwvel že pravdepodobne keď som krvácala len v deň kyretu sa ešte docistujem čo sa nahromadilo a že kým nemám bolesti,silné krvácanie alebo horúčku tak mám vypustiť z hlavy stres .budúci týždeň mám ísť k nemu na kontrolu.
ešte sa čistíš...mala som to rovnako