Menštruácia tri mesiace po pôrode

ivanka1997
4. dec 2020

Ahojte prosím vás o pomoc som 3 mesiace po pôrode mala už je prevažne na umelom mliečku kojim tak maximálne 2-3 krát do dňa ja už som strašne zúfalá a stresujem sa že čo ak ich už ani nedostanem totižto po prvej dcérke som začala brať hormonálnu antikoncepciu čo (ľutujem) tri roky som nemala menzes :/ a potom som myslela že vysadim a dostanem no figu chodila som na gyndu kde mi dávali agolutin a Zrazu mi dr povedala že som tehotná čiže v podstate ja som nedostala po anti menzes a hneď som otehotnela tak som myslela že teraz ako porodim nabehne menštruácia keď tak dlho nebola a ešte podotknem že ani po pôrode som moc nekrvacala akože už si prídem ako chorá že chcem ako krvácať ale mne to ako chyba že nemám menzes nemôžem mať problém v niečom inom?

zuz02
4. dec 2020

Si 3 mesiace pôrode, tak je podľa mňa ok, že menzes ešte nemáš. A navyše píšeš, že ešte aj kojis. To chce čas, kym menzes nabehne. Chápem, že máš potrebu menzesu, keď si ho predtým nemala, ale v tomto tvojom hormonalnom rozpoložení to môže ešte trvať, kym ti nabehne.

ivanka1997
autor
4. dec 2020

@zuz02 ďakujem pekne za upokojenie 🙂

luciannka83
4. dec 2020

Urcite niesi chora ani ti nic nieje😉 ja som dostala az jak so. Presla na symbolicke nocne dojcenie po pol roku.

andreatytler
5. dec 2020

@ivanka1997 To je este skoro mat menstruaciu... podla mna si v poriadku... kojit 3x denne je dost... ked prestanes uplne a stale nenabehne, tak potom by so to riesila.